Σάββατο 17 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 18 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα δυτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με σποραδικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 - 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 - 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές από το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 - 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Καθαρά Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, στα βόρεια και τα κεντρικά με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα ενταθούν από τη νύχτα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 - 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 - 5 και τοπικά στα βόρεια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από τα βόρεια της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ