Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νέα τιμωρία και αντιδράσεις στον Ολυμπιακό

Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν την τύχη της έφεσης που έχουν ασκήσει εναντίον της ποινής που τους επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τους ήρθε νέα «καμπάνα». Οι Πειραιώτες τιμωρούνται με 100.000 ευρώ πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αντέδρασε με έντονες διαμαρτυρίες, με πηγές της να κάνουν λόγο για επιλεκτικές τιμωρίες και για το ότι η συμπεριφορά των οπαδών «άλλης ομάδας» περνάει στο απυρόβλητο (φωτογραφίζοντας αυτούς του ΠΑΟΚ και τα επεισόδια στα οποία ενεπλάκησαν στα Γιάννενα).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 3 βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 90.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια των οπαδών του με την αστυνομία πριν και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, και τη ρίψη φωτοβολίδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Προς αθλητικό εισαγγελέα ΠΑΣ και ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με χτεσινές πληροφορίες, ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ετοιμάζεται να ασκήσει δίωξη σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν και στις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας δεν καταγράφηκε κάτι σχετικό, ο αθλητικός εισαγγελέας φέρεται να λαμβάνει υπόψη την έκθεση της ΔΕΑΒ (Επιτροπή κατά της βίας) και της διεύθυνσης του γηπέδου των Ιωαννίνων, του οπτικοακουστικού υλικού που υπάρχει και των δημοσιευμάτων. Σύμφωνα με τα παραπάνω, υπήρξε συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων, ανεξέλεγκτη είσοδος των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και κατάληψη στη θύρα των εισιτηρίων διαρκείας των γηπεδούχων.

ΛΑΜΙΑ: Δεν βγάζει εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η φημολογία για παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με γηπεδούχο τη Λαμία για το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την αντίθεση της αστυνομίας σε τέτοιο ενδεχόμενο, οδήγησε το σύλλογο της Φθιώτιδας στο να «φυλάξει τα ρούχα του». Ετσι, με χτεσινή του ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως δεν θα εκδοθεί κανένα εισιτήριο για την αναμέτρηση και πως πρόσβαση στις εξέδρες θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και των προσκλήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ