Παρασκευή 2 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ομάδα για τις αιτήσεις συμβασιούχων

Ομάδα συναδέλφων που, με τη στήριξη νομικών θα βοηθήσει, χωρίς κανένα κόστος, όσους συμβασιούχους θέλουν να συντάξουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ, δημιούργησε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Η ομάδα ξεκίνησε να λειτουργεί από χτες, ενώ στο εξής το πρόγραμμα λειτουργίας είναι: Τρίτη και Πέμπτη, 5.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ. Σάββατο, 10 π.μ. - 2 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου (Ηλιούπολη, Χρυσάφη 10, πλησίον στάσης Μετρό).

Το Συνδικάτο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «Τρία χρόνια τώρα δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα όλων των συναδέλφων συμβασιούχων στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Το Συνδικάτο ενώνει όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από σχέση εργασίας, αποτελεί την απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού να διασπάσει την ενότητα της τάξης μας. Με αυτόν τον προσανατολισμό οργανώσαμε και μπήκαμε μπροστά στον αγώνα των συναδέλφων συμβασιούχων. Συνεχίζουμε, παλεύουμε για τη μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ