Σάββατο 24 Μάρτη 2018 - Κυριακή 25 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Πολιτικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, καλώντας τους «να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία». Παράλληλα, οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες, προγραμματίζονται:

Την Κυριακή 25 Μάρτη, στις 5.30 μ.μ., η ΚΟ Κύπρου καλεί σε εκδήλωση στη Λευκωσία, στη Δημοσιογραφική Εστία (Λεωφόρος ΡΙΚ 12, έναντι μουσείου Αστυνομίας). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 26 Μάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ριζούπολης - Λαμπρινής Αττικής καλεί σε συγκέντρωση, στην ταβέρνα «Το Μπεγλέρι» (Κρώμνης 2-4, Ριζούπολη), με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 29 Μάρτη, η ΚΟ Αλιβερίου Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

Το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μαραθώνα «Βασίλης Ρώτας» στη Νέα Μάκρη, η ΚΟΒ Νέας Μάκρης καλεί σε συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ