Τρίτη 27 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμερα η σύσκεψη της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζομένων» ΚΕΘΕΑ

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» ΚΕΘΕΑ (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) πραγματοποιεί σήμερα, στις 7 το απόγευμα, σύσκεψη στα γραφεία της (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος). Η σύσκεψη γίνεται μπροστά στην αυριανή εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, στις κεντρικές υπηρεσίες του Οργανισμού.

«Η δραματική μείωση του προσωπικού στο ΚΕΘΕΑ με την παράλληλη αντιεπιστημονική επιλογή ένταξης της πλειονότητας των χρηστών σε προγράμματα υποκατάστασης, έχουν χτυπήσει διπλά τη δουλειά μας, ποιοτικά και ποσοτικά. Το επόμενο χτύπημα θα έρθει με την πλαισίωση της αδειοδότησης της λειτουργίας των ιδιωτικών κέντρων - προτεραιότητα της Εθνικής Επιτροπής Σχεδιασμού και Συντονισμού για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών! - που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επέκταση των ιδιωτών στο χώρο των εξαρτήσεων», σημειώνει μεταξύ άλλων η «Αγωνιστική Συσπείρωση». Παράλληλα, καταγγέλλει την πλειοψηφούσα παράταξη στο ΔΣ του Σωματείου για «συντήρηση του εφησυχασμού και της απομόνωσης των εργαζομένων», τον «εκφυλισμό του Συλλόγου και τη μετατροπή του σε γραφειοκρατικό, ενδιάμεσο όργανο διοίκησης». «Ο απολογισμός της θητείας τους τα λέει όλα: Ελάχιστες Γενικές Συνελεύσεις, αποφυγή της ανοιχτής συναδελφικής συζήτησης, της ενημέρωσης και της συμμετοχής στις αποφάσεις, και πρόσφατα, αναβολή των εκλογοαπολογιστικών Γενικών Συνελεύσεων και των εκλογών!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν την «Αγωνιστική Συσπείρωση», διεκδικώντας δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν απεξάρτηση με απαγόρευση της ιδιωτικής δράσης σε αυτούς τους χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ