Σάββατο 31 Μάρτη 2018 - Κυριακή 1 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Χρυσαυγίτικα γαβγίσματα

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει σοβαρές ευθύνες αφού για μια ακόμη φορά έδωσε βήμα για δηλώσεις στους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, μετά το τέλος της παρέλασης στις 25 Μάρτη στην Αθήνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με το «γάντι» απέναντι στα κοινωνικά αποβράσματα.

Χέρι χέρι είχαν πάει σε στρατόπεδο στο Καστελόριζο, τους καλούν επανειλημμένα σε ασκήσεις και εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και τώρα, με αφορμή την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τους έδωσαν μικρόφωνο για να κάνουν για μια ακόμα φορά ψευτοπατριωτική άθλια παράσταση. Βρήκαν βήμα τα μαντρόσκυλα του συστήματος και έστειλαν δήθεν μήνυμα στον Τούρκο εισβολέα ότι θα έχει σκληρό και βάναυσο τέλος. Ολος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι όταν το 1940 επιτέθηκαν οι Ιταλοί φασίστες στην Ελλάδα κι αργότερα οι Γερμανοί ναζί, οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν τους πολέμησαν αλλά συνεργάστηκαν μαζί τους, έγιναν καταδότες των αγωνιστών και κατέσφαξαν μαζί με τους εισβολείς καταχτητές το λαό.

Σήμερα, κάνουν γαργάρα την παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟικών στη χώρα μας. Καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ότι εκτός από τη βάση στη Σούδα, στο Ακτιο, οι Αμερικανοί εγκαταστάθηκαν στη Σύρο, έφεραν τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη στη Λάρισα, έχουν πατήσει πόδι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για τα οποία η Χρυσή Αυγή δεν είπε κουβέντα.

Η ναζιστική συμμορία δεν έβγαλε άχνα όταν ο Αμερικανός πρεσβευτής πήρε από το χεράκι περιφερειάρχες και δημάρχους και τους πήγε στην έδρα του ΝΑΤΟ ούτε όταν κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας επισκέφθηκε τον δήμαρχο Περάματος και συζήτησαν για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Επίσης, έκαναν μούγκα σχετικά με τις δηλώσεις της αναπληρώτριας γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι το Αιγαίο είναι ενιαίος ΝΑΤΟικός χώρος και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν σύνορα, αλλά ούτε για τα νέα σχέδια του ΝΑΤΟ για νέες βάσεις στην Ελλάδα.

Το σκυλολόι της Χρυσής Αυγής όταν πρόκειται για τους αμερικανοΝΑΤΟικούς «συμμάχους» καταπίνει τη γλώσσα του. Μέχρι εκεί φτάνει ο ξεπουλημένος πατριωτισμός που τους διακρίνει. Απομονώστε τους παντού, όπου εμφανίζονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ