Σάββατο 7 Απρίλη 2018 - Κυριακή 8 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ, που μαζί με την συντρόφισσα και αδελφή μας ετοίμαζαν με τόση χαρά το γάμο τους, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να γίνει, προσφέρουμε στο Κόμμα ως οικονομική ενίσχυση το συνολικό ποσό των 500 ευρώ ως πρώτη δόση, μέσω των ΚΟΒ ΕΤΕ και ALPHA.

Ο σύντροφος Σταύρος παρέμεινε κομμουνιστής μέχρι τέλους, έχοντας το σθένος, ακόμα και κατά το διάστημα της νοσηλείας του, να παλεύει για να δυναμώσει το ταξικό κίνημα, να ενισχυθεί το Κόμμα μας. Χαρακτηριστική ήταν επίσης και η έμφαση που έδινε στο ζήτημα της αυτομόρφωσης. Η υποδειγματική στάση του ως κομμουνιστή θα μας εμπνέει στους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας.

Καλό σου ταξίδι, σύντροφε. Συνεχίζουμε.

Βουτσίδου Μελίνα - Στυλιάρας Θωμάς

  • Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ προσφέρω ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ ως πρώτη δόση μέσω της ΚΟΒ ALPHA.

Ντόρα Βουτσίδου

  • Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ, που τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρει 570 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8/4/2018 συμπληρώνονται 17 χρόνια από τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας ΕΠΙΚΑΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (Τάκη), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ, από νεαρή ηλικία μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ
Τιμώντας τη μνήμη του και την 100ή επέτειο ίδρυσης του ΚΚΕ, η σύζυγος Καλλιόπη, η κόρη Κασσιανή, ο γαμπρός Γιώργος και οι εγγονές Αθανασία και Δήμητρα προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Περισσού.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ (Τάκη) ΕΠΙΚΑΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το θάνατό του και την 100ή επέτειο ίδρυσης του ΚΚΕ, ο γιος, οι νύφες, ο εγγονός και ο δισέγγονός του Αλέξανδρος προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδερφού ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 30 Δεκέμβρη 2011, και με αφορμή τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών - Καλλιθέας.

Τα αδέρφια του Νίκος και Αννα Μάινα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας πατέρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΜΠΑΪΤΖΗΣ. Εκτός από σωστός πατέρας και οικογενειάρχης, υπήρξε πιστός στις αξίες του κομμουνισμού και του σοσιαλισμού μέχρι την τελευταία του πνοή.

Για 25 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε και βοήθησε εθελοντικά τη συντήρηση του Ιστορικού Αρχείου του Κομμουνιστικού Κόμματος, την αποκατάσταση των ζημιών που είχαν γίνει το 1994.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του, τα παιδιά του Μιχάλης και Ασπασία (Σίσσυ) αντί τέλεσης μνημοσύνου προσφέρουν 200 ευρώ για τις ανάγκες του Αρχείου του Κόμματος.

***

«Εφυγε» πλήρης ημερών η αγωνίστρια του ΕΑΜ και του ΔΣΕ ΣΙΩΠΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από το χωριό Πρωτόπαπα Ιωαννίνων. Στα τέλη της δεκαετίας του '40 έγινε μέλος του ΚΚΕ και μέχρι τα 93 χρόνια της ήταν σταθερή αναγνώστρια του «Ριζοσπάστη». Αγωνίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της, στάθηκε όρθια στον αγώνα για την απελευθέρωση του ανθρώπου, για το σοσιαλισμό.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Στη μνήμη της η κόρη της Βασιλεία και ο γαμπρός της Σταύρος Παχής προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 δολάρια Καναδά.

***

Ο Χρήστος Καραθανάσης από το Τορόντο του Καναδά προσφέρει στο ΚΚΕ 100 δολάρια στη μνήμη του πατέρα του ΚΩΣΤΑ.

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας στην Αργολίδα.

Στη μνήμη του οι γονείς του, Θέμης και Μιμή Παπαϊωάννου, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ναυπλίου της ΚΟ Αργολίδας.

Εκ μέρους της ΤΕ Αργολίδας και του ΤΣ της ΚΝΕ αφιερώνουμε τα λόγια του ποιητή Γ. Ρίτσου:

«Σκέψου η ζωή να τραβάει το δρόμο της, και συ να λείπεις, να 'ρχονται οι Ανοιξες με πολλά διάπλατα παράθυρα, και συ να λείπεις...

Να λείπεις - δεν είναι τίποτα να λείπεις. Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει, θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλα εκείνα που γι' αυτά έχεις λείψει, θα 'σαι για πάντα μέσα σ' όλο τον κόσμο».

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 8 Φλεβάρη του 2011 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, στα 96 του χρόνια. Το 2017, στις 30 Μάρτη, «έφυγε» και ο αδερφός του, σύντροφος ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, στα 96 του χρόνια και αυτός. Και οι δύο σε ολόκληρη τη ζωή τους, πιστοί στις αξίες για ειρήνη και ανθρωπιά εργάστηκαν και πρόσφεραν ακούραστοι γι' αυτόν τον σκοπό.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ
Πήραν μέρος από την αρχή στην Αντίσταση και πολέμησαν σε πολλές μάχες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Και μετά την απελευθέρωση η ζωή τους ήταν ένας αδιάκοπος αγώνας προσφοράς στην κοινωνία και στο Κόμμα. Εμειναν αταλάντευτα πιστοί στις ιδέες τους μέχρι το τέλος.

Με τη συμπλήρωση επτά και ενός χρόνου, αντίστοιχα, από τον θάνατό τους οι ανιψιές τους Ελένη και Αντωνία προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανατολικής Μάνης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 4 Μάρτη έκλεισαν 14 χρόνια που «έφυγε» ο σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ του Περικλή. Γεννημένος στον Αγ. Μάρκο Κιλκίς, εντάχθηκε στις αντάρτικες ομάδες των Κρουσίων με τον ΕΛΑΣ. Στην οπισθοχώρηση των Γερμανών τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του. Συνελήφθη την άνοιξη του 1945 και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο από το στρατοδικείο του Κιλκίς. Εμεινε 17 χρόνια στις φυλακές και εξορίες και το 1962 ήρθε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι το 1964 που πήρε αμνηστία. Η χούντα του 1967 τον βρίσκει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου έχει πάει με την οικογένειά του, τον συλλαμβάνει και τον εξορίζει στη Λέρο, μέχρι το Πάσχα του 1973.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του πατέρα μου ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και της μητέρας μου ΕΥΓΝΩΣΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Γαλλικού, 100 ευρώ.

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
Η σύζυγός του Ολγα και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, που συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή στις 28 Μάρτη, ο σύζυγός της Γαβριηλίδης Μενέλαος, τα παιδιά και τα εγγόνια μας στέλνουμε 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αδερφού μου ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΒΟΥ, του ΗΛΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗ και της ΕΛΛΗΣ ΗΛΙΑ, που όλη τους τη ζωή την αφιέρωσαν στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Ελευσίνας, στο ΚΚΕ.

Χ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, που «έφυγε» στις 3/4/2015, πιστής οπαδού και ψηφοφόρου του ΚΚΕ, τα παιδιά της Αποστόλης και Αντώνης προσφέρουν για τα 100 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του πατέρα μου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΩΤΗ (6/4/2017) προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Αρτας, 100 ευρώ στη μνήμη του. Ηταν πάντα στο πλευρό του Κόμματος. Η αγωνιστική του στάση μέχρι το θάνατό του μας εμπνέει να συνεχίσουμε και σήμερα.

Ο γιος του Ηλίας Γιώτης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγωνίστρια ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ. Γεννήθηκε το 1928 στο χωριό Σπήλαια Καστοριάς.

ΕΠΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τάκης
ΕΠΙΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τάκης
Το 1944 οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και το 1946 ήταν μέλος του Συμβουλίου της ΕΠΟΝ του χωριού. Το 1947 συνελήφθη από απόσπασμα χωροφυλακής μαζί με άλλες ΕΠΟΝίτισσες. Εμεινε τρεις μήνες στη φυλακή της Καστοριάς. Μόλις αφέθηκε ελεύθερη, την άλλη μέρα, πήγε το απόσπασμα να τη συλλάβει. Διέφυγε τη σύλληψη και κατέφυγε στον ΔΣΕ, στον Γράμμο. Για ένα διάστημα υπηρέτησε σε τμήμα τραυματιοφορέων.

Το φθινόπωρο του 1948 στάλθηκε με ομάδα παιδιών στην Αλβανία και από κει στην Ουγγαρία, όπου εργάστηκε ως νηπιαγωγός. Το 1951 έγινε μέλος του ΚΚΕ, παντρεύτηκε τον Τάκη Ψημμένο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Μαρίνα.

Το 1984 συνταξιοδοτήθηκε και το 1986 επαναπατρίστηκε. Μέλος της ΚΟΒ Υμηττού και του εκεί Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Αφοσιωμένη στην ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού έως το τέλος της ζωής της.

Αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο Παράρτημα Υμηττού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Ο σύζυγός της Τάκης Ψημμένος

Τα παιδιά Βασίλης - Εύα, Μαρίνα - Δημήτρης

Τα εγγόνια Πέτρος, Παναγιώτης, Γεωργία

***

Πριν από δέκα χρόνια «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, ΘΕΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 20 ευρώ στην ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και 10 ευρώ στην ΚΝΕ.

Ο σύζυγός της Θέος Στέφανος, τα παιδιά της Κωνσταντίνα, Ευάγγελος, Ευθύμιος, ο γαμπρός της Δημήτρης και ο εγγονός της Θάνος

***

ΦΩΤΟ 5

Στις 17/3/2018 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ, αγωνιστής του ΔΣΕ. Με το τέλος του Εμφυλίου, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές στην Τασκένδη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
Επαναπατρίστηκε το 1976 και ως μέλος του ΚΚΕ συνδέθηκε στην ΚΟΒ Μετεώρων, της οποίας για πολλά χρόνια ήταν Γραμματέας. Μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος Πολίχνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ανέπτυξε πλούσια δράση μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των αδελφών του ΦΩΤΗ και ΑΝΔΡΕΑ, της αδελφής του ΑΝΝΑΣ ΑΪΝΑΤΣΙΔΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ και του γαμπρού του ΣΑΒΒΑ ΑΪΝΑΤΣΙΔΗ, αγωνιστών του ΔΣΕ και μελών του ΚΚΕ, που σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο το 1949, η σύζυγός του Βασιλική και οι δύο τους κόρες προσφέρουν 300 ευρώ στο ΚΚΕ, που τόσο πολύ αγάπησαν και αγωνίστηκαν γι' αυτό μέχρι το τέλος της ζωής τους.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και κουμπάρου, ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ ενίσχυση για τα 100 χρόνια του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Ιλίου.

Νίκος και Ρούλα Τριανταφύλλου

***

ΦΩΤΟ 3

Ο σύζυγος και σύντροφός μου στη ζωή και τον αγώνα ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ γεννήθηκε στους Λάκκους του νομού Χανίων. Στη διάρκεια της Κατοχής και σε ηλικία 19 χρόνων ανέβηκε στο βουνό, ανταρτοΕΠΟΝίτης. Στην παραμονή του στο βουνό, εκτός από την τέχνη του ανταρτοπόλεμου, διδάχτηκε αξίες και υψηλά ιδανικά, τα οποία τον συντρόφευσαν σε όλη του τη ζωή. Το μετακατοχικό αστικό κράτος τον κυνήγησε άγρια «τιμώντας» τον για την πατριωτική του δράση με φυλακίσεις και διώξεις. Δεν το 'βαλε κάτω αφού «βάδισε» στη ζωή του αγέρωχα και με το κεφάλι ψηλά. Εμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος της ζωής του, το Μάη του 2007.

Ο πατέρας μου ΝΙΚΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Σε ηλικία 17 ετών είχε την τιμή να είναι ένας από εκείνους που έκαναν τη «μεγάλη έφοδο στον ουρανό», τον Οχτώβρη του 1917. Ανθρωπος ανιδιοτελής, στοργικός, ευγενικός, γενναιόδωρος, αλληλέγγυος και με βαθιά πίστη και αγάπη στον συνάνθρωπο. Τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί με έμαθε πόσο σημαντικό είναι να παραμένεις άνθρωπος σε τούτη τη σκληρή και άδικη κοινωνία. Εμεινε αταλάντευτος στις αξίες και τα κομμουνιστικά ιδανικά μέχρι το τέλος της ζωής του, το Δεκέμβρη του 1968.

ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ
Ο αδελφός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στα Πλατανάκια του νομού Σερρών. Ηταν Αετόπουλο στην Κατοχή με πλούσια δράση στη μαρτυρική προσφυγομάνα Κοκκινιά. Βάδισε και αυτός στα χνάρια του πατέρα μας παραμένοντας ανυποχώρητος και αταλάντευτος. Αλλωστε, είχε την τιμή να είναι μέλος του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του, το Σεπτέμβρη του 1988.

Αυτούς που χάθηκαν τους βλέπω πιο συχνά από τα πέρατα του χρόνου να μου γνέφουν, πέφτουν στο δρόμο μου σαν άστρα πρωινά από της νύχτας το ταξίδι επιστρέφουν. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ.

Παρθένα Κουτρουλάκη

  • Ο εγγονός Κυριάκος στη μνήμη του αγαπημένου και αγωνιστή παππού του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ προσφέρει 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑ ΕΛΛΗ
ΗΛΙΑ ΕΛΛΗ

ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ

ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΪΝΑΤΣΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΪΝΑΤΣΙΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΑΪΝΑΤΣΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΑΪΝΑΤΣΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΜΠΑΪΤΖΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΥΜΠΑΪΤΖΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ