Τετάρτη 11 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νέα όξυνση με αφορμή την έφεση του ΠΑΟΚ

Η σημερινή εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ ενάντια στην ποινή που του έχει επιβληθεί για τα όσα έγιναν στο διακοπέν ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτέλεσε την αφορμή για νέα όξυνση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θυμίζουμε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά», εξαιτίας της εισόδου του ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη (ο οποίος μάλιστα οπλοφορούσε), και του τεχνικού διευθυντή του, Λιούμπος Μίχελ, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, τιμωρήθηκε με μηδενισμό, αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, -2 βαθμούς από τη νέα σεζόν και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, έφερε «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ΠΑΕ. Η «Ενωση» θεωρεί «πέτρα του σκανδάλου» το ότι η Επιτροπή ξημερώματα Κυριακής πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ δικαίωσε εν μέρει τον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, και το ότι έχει διαταχθεί πειθαρχικός έλεγχος για την απόφαση αυτή της Επιτροπής. Παράλληλα, αφήνει υπόνοιες μεροληψίας υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η τελευταία απάντησε τονίζοντας πως η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων επικυρώθηκε και στον τρίτο βαθμό εξέτασης (το διαιτητικό δικαστήριο όπου προσέφυγε ο Ολυμπιακός), κατηγορώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι στοχεύει σε ένα πρωτάθλημα των δικαστικών αποφάσεων. Με τη σειρά της η «Ενωση» απάντησε κάνοντας λόγο για απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα, με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Ηρθε ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού για συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς, που θα αναλάβει την ομάδα από τη νέα σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε χτες στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει την πρώτη «γεύση» από τη νέα του ομάδα.

Κρίνεται η αποχή στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του οποίου εδώ και ένα 48ωρο βρίσκονται σε αποχή από τις προπονήσεις, εξαιτίας αθέτησης από μεριάς της διοίκησης της υπόσχεσης καταβολής οφειλών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Χτεσινές πληροφορίες ήθελαν τους διοικούντες των «πρασίνων» να καταβάλουν σήμερα τελικά τα χρήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ