Σάββατο 28 Απρίλη 2018 - Κυριακή 29 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποκαλυπτικές συνομιλίες

Είχαμε γράψει πριν λίγες βδομάδες για τις αποκαλυπτικές συνομιλίες, που ήρθαν για μια ακόμη φορά στη δημοσιότητα, αυτήν τη φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Στις συνομιλίες συμμετέχει ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος», που καταδικάστηκε αμετάκλητα για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δημήτρη Κουσουρή, όταν τον Ιούνη του 1998 ο τότε φοιτητής υπέστη επίθεση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από τάγμα εφόδου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα, με επικεφαλής τον τότε υπαρχηγό της.

Σε αυτές, ο Ανδρουτσόπουλος κατονομάζει ευθέως τον Μιχαλολιάκο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης και τον Παναγιώταρο ως έναν από τους φυσικούς αυτουργούς.

Συγκεκριμένα, ακούγεται να αναφέρει επί λέξει:

«Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή για φυσικό αυτουργό τον Παναγιώταρο και ηθικό τον Μιχαλολιάκο (...), αν πω την αλήθεια, ότι ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώταρος και ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος ...».

Ωστόσο, ενώ επίκειται άμεσα η παραγραφή της ποινικής ευθύνης τους, καμία σχετική ενέργεια δεν έχει διαταχθεί μέχρι στιγμής από τις Εισαγγελικές Αρχές!

Τι αλήθεια συμβαίνει;

Τι λέει γι' αυτό ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ