Τετάρτη 9 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Εισαγγελική έρευνα για ξένους οπαδούς

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου προκάλεσαν οι καταγγελίες πως επίκειται κάθοδος οπαδών της Παρτιζάν στην Αθήνα ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ανώνυμη επιστολή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο της Αθήνας.

Αντικείμενο της έρευνας που θα διενεργήσει το τμήμα αθλητικής βίας είναι αν ευσταθούν όσα αναφέρει η ανώνυμη επιστολή και, αν αυτά είναι αληθή, με ποιον τρόπο θα αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και σε συνοικίες της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στον περσινό τελικό στον Βόλο είχε αποδειχθεί η συμμετοχή Σέρβων οπαδών, από βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή, από πλευράς ΕΠΟ εκφράζεται η αισιοδοξία πως τα πάντα θα κυλήσουν ομαλά και βάσει των σχεδίων για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. Το Σάββατο το πρωί έχει προγραμματιστεί μία ακόμη σύσκεψη, για τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ