Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΩΤΟ

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαυρίου αποχαιρετά, με μεγάλη θλίψη, τον φίλο, συνάδελφο και συνοδοιπόρο ΚΛΕΑΡΧΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, που «έφυγε» έπειτα από μακροχρόνια αλλά παλικαρίσια μάχη.

Υπήρξε στήριγμα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου στους μεγάλους αγώνες κόντρα στα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική, στην πάλη για να ξημερώσει ένας κόσμος που θα βασιλεύουν οι ανάγκες των εργαζομένων.

Με την πραότητά του, την καλοσύνη του και την ευγένεια, που τον χαρακτήριζαν, και πάντα με τον καλό λόγο στα χείλη, μας δίδαξε πως ήθος και αγωνιστής είναι ένα. Αλλά και τα δύο τελευταία και δύσκολα χρόνια μας δίδαξε πώς είναι να παλεύεις με ψηλά το κεφάλι, πιστός πως η γνώση είναι δύναμη και πάντα με οδηγό το επαναστατικό βιβλίο μέχρι τις τελευταίες ώρες της ζωής σου, έδειξες σε όλους μας ότι ο άνθρωπος πρέπει να πάντα να μαθαίνει.

Στον αγαπημένο μας συναγωνιστή Κλέαρχο υποσχόμαστε ότι για όλα αυτά που παλέψαμε μαζί, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή. Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα θα είσαι δίπλα μας μέχρι, όπως έλεγες και εσύ, να επικρατήσει το δίκιο.

Στις δύο εξαίρετες κόρες σου, στην γυναίκα σου Εύη, τα αδέρφια σου και όλους τους οικείους σου, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου απευθύνει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ