Παρασκευή 18 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΔΟΝ προς την ΚΝΕ

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΣ της ΕΔΟΝ, Χρίστος Χριστόφιας. Μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Επιβεβαιώνεται περίτρανα με αυτόν τον τρόπο ότι οι φοιτητές και φοιτήτριες αγκαλιάζουν τις διεκδικητικές, ριζοσπαστικές και προοδευτικές θέσεις που εκφράζονται μέσα από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Θέσεις που αντιτίθενται στον εκφυλισμό και τη διάλυση του φοιτητικού κινήματος, όπως επίσης και στο ξεπούλημα της δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Είναι μεγάλη περηφάνια και διεθνιστική αλληλεγγύη που και αυτήν τη μάχη την έδωσαν μαζί σας τα στελέχη της ΕΔΟΝ και της "Προοδευτικής ΚΦ" στις τοπικές μας οργανώσεις στην Ελλάδα, τόσο με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια όσο και με τη στήριξη των συνδυασμών της "Πανσπουδαστικής ΚΣ". Μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε πλάι πλάι τις μάχες στα πανεπιστήμια, στα ΤΕΙ και στους δρόμους και στις κινητοποιήσεις. Μέσα από την ενδυνάμωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών και των αιτημάτων του, παλεύουμε για Παιδεία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τους λίγους και εκλεκτούς.

Οι ιδεολογικοί και ιστορικοί μας δεσμοί παραμένουν ισχυροί και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε την κοινή μας δράση σε πολλά επίπεδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ