Παρασκευή 8 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Ζητά συνάντηση με τον υπουργό για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ζητά ο δήμαρχος Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, για τα προβλήματα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Ικαρίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Σκοπός της παρούσας επιστολής είναι να σας ζητήσουμε μια συνάντηση, ώστε να συζητήσουμε από κοινού για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που περιγράφουμε στην από 16/5/2018 επιστολή μας. Συνοπτικά υπενθυμίζουμε ότι το δικαίωμα των νησιωτών και των επισκεπτών τους σε ασφαλείς και γρήγορες συγκοινωνίες με δρομολόγια πλοίων τακτικής σύνδεσης και των δυο λιμανιών του νησιού αυτήν τη στιγμή (τουλάχιστον με όσα διαδίδονται για τους σχεδιασμούς τις "Αttica Group") δεν προκύπτει ότι διασφαλίζεται. Αυτό σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην οικονομική ζωή της περιοχής (μείωση τουριστικής κίνησης - ανεπαρκής εφοδιασμός αγοράς κ.λπ.), όσο και στην προσδοκώμενη επιβατική κίνηση.

Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του δήμου και φορέων του νησιού θα βρισκόμαστε στην Αθήνα από 7 έως 9/6 και ζητάμε, αν είναι δυνατό, να ορίσουμε τη συνάντησή μας αυτές τις ημερομηνίες, προκειμένου να συζητήσουμε το ανωτέρω ζήτημα και να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε πρόθυμοι να σας επισκεφθούμε όποτε διευκολύνει το δικό σας πρόγραμμα, αρκεί να ενημερωθούμε νωρίτερα για να διευθετήσουμε τα διαδικαστικά ζητήματα του ταξιδιού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ