Πέμπτη 18 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Νίκη με σκορ ασφαλείας

Ενα σκορ που θα δίνει περισσότερες ελπίδες στην ομάδα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι αυτό που θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από το σημερινό παιχνίδι για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ απέναντι στην Πρίμπραμ (21:00 ΑΛΦΑ). «Εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να διαμορφώσουμε ένα σκορ που θα μας δίνει περισσότερες ελπίδες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο» είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θα είναι καλύτερο να μη δεχτούμε γκολ από τους αντιπάλους μας. Δεν πρέπει να πάμε στην Τσεχία και να... κυνηγάμε το αποτέλεσμα της πρόκρισης».

Ομως, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, συνέκρινε τους Τσέχους με την Κέρντεν που είχαν αντιμετωπίσει οι παίκτες του στην προηγούμενη φάση, τονίζοντας ότι η Πρίμπραμ είναι πολύ καλύτερη από την αυστριακή ομάδα και μάλιστα την αδικεί η θέση που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της χώρας της, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. «Είναι πιο δυνατή ομάδα από αυτό που δείχνει η θέση που έχει στη βαθμολογία του τσέχικου πρωταθλήματος. Είναι και από την Κέρντεν καλύτερη. Υπάρχουν ικανοί παίκτες, ενώ έχει και καλό στήσιμο στο παιχνίδι της. Ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή. Υπάρχει ένας καλός παίκτης που κάνει όλο το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή. Μπορούν να κάνουν ζημιά αν δεν τους προσέχουμε».

Σε ό,τι αφορά το συνδυασμό της Ευρώπης με τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Μπάγεβιτς έκανε την κριτική για την ομάδα του με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα. «Και πέρσι και φέτος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, προσπαθούμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι παίζουμε στην Ευρώπη και ξεχνούμε το πρωτάθλημα. Εχουμε ξεκινήσει άσχημα, ενώ έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Κατσαμπή, Κωνσταντινίδη, Αμπονσά, Ουντέζε, Καραδήμο, Γεωργιάδη, Νάστο, Καφέ, Τοχούρογλου, Λουτσιάνο, Χασιώτη, Μπορμπόκη, Φουτσίνι, Ζαβαντία, Κουλακιώτη, Εγκωμίτη, Οκκά, Γιασεμή, Τετράτζε, Πουρλιοτόπουλο, ενώ η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Τοχούρογλου, Κατσαμπή, Αμπονσά, Ουντέζε, Μπορμπόκη, Εγκωμίτη, Κωνσταντινίδη, Τετράτζε, Καφέ, Γεωργιάδη, Οκκά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ