Τετάρτη 27 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
27ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες

Ο χώρος του κάμπινγκ στον Αλισσό
Ο χώρος του κάμπινγκ στον Αλισσό
Με εντατικό ρυθμό προχωρούν οι προετοιμασίες για το 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Ιούλη στην Πάτρα, στην παραλία του Αλισσού, με σύνθημα: «Ελα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά».

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα οργανώνουν τη συζήτηση με χιλιάδες νέους και νέες, καθημερινά πληθαίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής. Με συσκέψεις, μικρές συγκεντρώσεις, εξορμήσεις φτάνει πλατιά η ανακοίνωση της ΚΝΕ, το κάλεσμα αγώνα σε κάθε νέο και νέα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο των ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ, που συμμετέχει στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών ενάντια στους λαούς. Είναι ξεχωριστής σημασίας η παρουσία χιλιάδων νέων, καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας:

-- Σχεδιάζεται η αποθήκευση πυρηνικών κεφαλών του ΝΑΤΟ στο στρατόπεδο του Αραξου.

-- Παράλληλα, ενεργό ρόλο σε ΝΑΤΟικές ασκήσεις έχουν και τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Ανδραβίδας και του Ακτίου.

Είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η νέα γενιά να βροντοφωνάξει με τη μαζική παρουσία της στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο ότι δεν θα είναι συνένοχος στο έγκλημα κατά των λαών για τα κέρδη των καπιταλιστών!

Η κατασκήνωση του φετινού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ θα φιλοξενηθεί στην παραλία του Αλισσού, λίγο έξω από την Πάτρα.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η κατασκήνωση, βρίσκεται σε οργανωμένο κάμπινγκ δίπλα στην παραλία του Αλισσού. Το κάμπινγκ βρίσκεται μέσα σε πυκνό δάσος που παρέχει σκιά. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως μπάνιο, τουαλέτες, ιατρείο κ.ά. Ενώ διαθέτει και πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, που θα φιλοξενήσουν και τα αθλητικά τουρνουά του Διημέρου.

Ολοι οι κατασκηνωτές θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους: Σκηνή, υπνόσακο, φακό, αντηλιακό, καπέλο και εντομοαπωθητικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ