Σάββατο 30 Ιούνη 2018 - Κυριακή 1 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
12ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση

Οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό
Οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το περασμένο Σάββατο 23 Ιούνη, το 12ο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ, με τη διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης στο γήπεδο του Περισσού ανάμεσα στις ομάδες των Εργαζομένων από τη Γουινέα και της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη «Νokia».

Με κεντρικό σύνθημα «Μπες στο παιχνίδι, για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!», η φετινή διοργάνωση έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών, με 88 ομάδες να παίρνουν μέρος. Εκατοντάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές - σπουδαστές, μέλη Λαϊκών Επιτροπών, αλλά και παιδιά από τις θεραπευτικές κοινότητες, για μία ακόμη χρονιά έδωσαν το «παρών» μέσω των ομάδων που συγκρότησαν και αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες και σε φιλικό κλίμα, με κύριο στοιχείο τη συμμετοχή και όχι τη νίκη ως αυτοσκοπό.

Παράλληλα, μέσω του πλήθους των συμμετοχών στο τουρνουά αναδείχθηκε η ανάγκη της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων για δωρεάν άθληση και καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Για την Ιστορία, να αναφέρουμε πως τον τίτλο του πρωταθλητή κέρδισε η ομάδα της Σωματειακής Επιτροπής του ΣΕΤΗΠ στη «Nokia», η οποία έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 6-2 των περσινών νικητών, Εργαζομένων από τη Γουινέα. Οπως ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, η επίσημη απονομή του τροπαίου και η βράβευση των νικητών θα γίνουν στο επόμενο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ