Σάββατο 7 Ιούλη 2018 - Κυριακή 8 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ, παιδί αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε το 1931 στο Μέσα Λασίθι του Οροπεδίου Λασιθίου.

Μαθητής στο Ηράκλειο, το 1948 συγκλονίστηκε από την καταδίκη σε θάνατο από έκτακτο στρατοδικείο και την εκτέλεση δύο νεαρών ΕΠΟΝιτισσών, της Βαγγελιώς Αρμενάκη και της Βαγγελιώς Φωτιάδου μαζί με ακόμα τρεις συντρόφους τους, με την κατηγορία της παράνομης έκδοσης «κομμουνιστικών εντύπων». Την εποχή αυτή συνδέθηκε με τους παράνομους κομμουνιστές στην πόλη του Ηρακλείου και άρχισε την αγωνιστική του πορεία.

Σε ηλικία 18 χρόνων πήγε στην Αθήνα, για να σπουδάσει στη Νομική, όπου ήρθε σε επαφή με το λαϊκό κίνημα στα δύσκολα μετεμφυλιακά χρόνια, με παράνομο το ΚΚΕ και με ένταση της καταστολής από το αστικό κράτος. Εγινε μέλος της ΕΔΑ και της νεολαίας της με την ίδρυσή τους, των οποίων βασικός κορμός ήταν μέλη και στελέχη του ΚΚΕ.

Συνέβαλε στην ανάπτυξη κινήματος των φοιτητών της Νομικής και ιδιαίτερα πρωτοπόρησε στον Σύλλογο Κρητών Σπουδαστών Αθήνας, στον οποίο εκλέχτηκε πρόεδρος. Στο πλαίσιο της Νεολαίας της ΕΔΑ χρεώθηκε την ευθύνη της καθοδήγησης όλων των τοπικών σπουδαστικών συλλόγων της Αθήνας, ενώ είχε αποφασιστική συμβολή στην ίδρυση της Ομοσπονδίας Τοπικών Σπουδαστικών Συλλόγων Ελλάδας.

Την περίοδο αυτή, η δίκη και η εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη και των τριών συντρόφων του αποτέλεσε τον δεύτερο κορυφαίο σταθμό που διαμόρφωσε την αγωνιστική, κομμουνιστική στάση ζωής του. Σε απάντηση αυτής της αγωνιστικής του δράσης το αστικό κράτος τον αντάμειψε με εξορία 5 χρόνων στον Αη Στράτη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Με την επιστροφή του από την εξορία συνέχισε την αγωνιστική του πορεία. Εκλέγεται το 1965 στο Α' Συνέδριο μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη, η οποία ήταν συνέχεια της Νεολαίας της ΕΔΑ. Η παραμονή της κήρυξης της δικτατορίας τον βρήκε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου της ΕΔΑ, ενώ ταυτόχρονα δικηγορούσε πάντα στο πλευρό των λαϊκών αγωνιστών.

Την περίοδο της μεταπολίτευσης, πάντα πιστός στις αρχές και την ιδεολογία του Κόμματος της εργατικής τάξης, συνέχισε τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια και τους συνδυασμούς που αυτό στήριξε. Το 1979 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου. Το 1987 εκλέχτηκε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για τρεις συνεχόμενες τριετίες έως το 1996. Το 1998 και το 2002 τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις νομαρχιακές εκλογές και εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου, τμήμα της ΕΕΔΥΕ. Ενώ αλλεπάλληλες θητείες εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Ηρακλείου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Τα δύσκολα χρόνια της αντεπανάστασης και της προσπάθειας διάλυσης του Κόμματος από τον οπορτουνισμό, κράτησε ψηλά τη σημαία του μαρξισμού - λενινισμού και του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου τα χρόνια 1989-1991, ως αντιπρόσωπος στο κρίσιμο 13ο Συνέδριο αλλά και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κόμματος μετά το 1991 συνέβαλε στην πάλη ενάντια στον οπορτουνισμό και τη διάχυση του ΚΚΕ στον τότε ενιαίο «Συνασπισμό». Είχε ιδιαίτερη συμβολή στην ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων και την ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος στο νομό Ηρακλείου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
Εως το τέλος της ζωής του υπεράσπισε το Κόμμα και τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος, υπεράσπισε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του ΚΚΕ, πάντα με πίστη στο δίκιο της εργατικής τάξης μέχρι την τελική νίκη, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του συντρόφου Μιχάλη Φαρσάρη, σύντροφοι και φίλοι συγκέντρωσαν και προσφέρουν το ποσό των 1.400 ευρώ μέσω της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, που στις 6 Ιούλη έκλεισαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας και αντί για μνημόσυνο προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου.

Ο σύζυγός της, Παναγιώτης Φουσέκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΑΥΓΗΤΙΔΗ του Κοσμά και της Αγγέλης από το Μεταλλικό Κιλκίς, η οικογένειά του με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη «φυγή» του προσφέρει 300 ευρώ, τιμώντας τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη της συζύγου μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Βασίλειος Κοσμάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ (φωτ.), ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΗΜΑ (Σαμαρινιώτη), ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Διαμαντή), ΝΑΚΟΥ ΜΠΕΛΛΗ και ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ (Κρόνου), προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Θήβας το ποσό των 50 ευρώ.

Γιώργος Δεληκωνσταντής

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αλησμόνητης κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ, που στις 10 Ιούλη κλείνουν 8 χρόνια που μου λείπει, καθώς και στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗ, που στις 12 Μάρτη «έφυγε» κι αυτός νωρίς και, όπως έλεγε, πάντα ψήφιζε ΚΚΕ πάππου προς πάππου και είχε καταγωγή από την Ικαρία, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟ Ευδήλου Ικαρίας.

Η μάνα και θεία Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Πριν τέσσερα χρόνια, στις 17 Ιούλη 2014, «έφυγε» από τη ζωή αιφνιδιαστικά και αναπάντεχα ο σύντροφός μου ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
Ομως είναι ακόμα εδώ, μέσα σε όλους όσοι τον γνώρισαν και όσοι πάλεψαν μαζί του. Υπήρξε αγωνιστής μέχρι το τέλος για έναν καλύτερο κόσμο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Η σύντροφός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΙΚΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, σύντροφοι και φίλοι του από το Κεφαλόβρυσο Τρικάλων προσφέρουμε 85 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κεφαλόβρυσου Τρικάλων.

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΡΑΓΩΤΗ, προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

Η κόρη του Γεραγώτου Αντωνία

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Ιούλη συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος, πατέρας και παππούς ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΑΣ.

Γεννήθηκε στα Κομιτάτα Ερίσσου το 1928.

Γαλουχήθηκε από μικρός με τα ιδανικά της ΕΠΟΝ, του τοπικού ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ. Στον εμφύλιο υπήρξε τροφοδότης των ανταρτών της Κεφαλονιάς. Φυλακίστηκε στις φυλακές Λιβαδίου Παλλικής. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν μέλος της ΠΕΑΕΑ Κεφαλλονιάς.

Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Η γυναίκα του Κυριακούλα

Τα παιδιά του Αναστάσιος - Ηλίας - Μαρία

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, για την ενίσχυση των αγώνων του 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Α' Αθήνας.

Η κόρη του Βασιλική Μακροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές) προσφέρει μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Επίσης 200 ευρώ στις Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ Λευκάδας για το 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στην Πάτρα.

ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
***

ΦΩΤΟ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΑΣ υπήρξε φάρος για την αλλαγή πλεύσης στη ζωή μου και την αποδοχή της κοσμοθεωρίας που πρεσβεύει το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Σάμου.

Θοδωρής Ευαγγελίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΑΧΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 16 Φλεβάρη 2009, καθώς και της αδελφής μου ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα, προσφέρω για οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω ΚΟ Πετρούπολης.

Σοφία Βλάχου

***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Ιούνη «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ, πιστός οπαδός του ΚΚΕ. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα μας, στο ηρωικό και τιμημένο ΚΚΕ, 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Μάνος και Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 27 χρόνια από το θάνατο του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρουμε 20 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Αγγελος Κονταλέξης

Αλέκος Αρβανιτίδης

***

Στη μνήμη της κόρης μου και της γυναίκας μου και ευχαριστώντας τους φίλους και συντρόφους που συμπαραστέκονται με αγάπη στο πένθος μου, προσφέρω στο ΚΚΕ - που αν δεν ήταν αυτό να μας στηρίζει με τους αγώνες ποιος ξέρει μέχρι ποιο σημείο θα μας κατεδάφιζαν ακόμα - 10 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Καισαριανής.

Γιάννης Μαυρίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ γεννήθηκε στην Πεύκο - Βιάννου το 1929. Το 1943, σε ηλικία μόλις 14 ετών, συμμετείχε στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση της επαρχίας Βιάννου - Ηρακλείου Κρήτης, βοηθώντας λόγω ηλικίας στην απόκρυψη και μεταφορά Αγγλων στρατιωτών. Την ίδια χρονιά, μετά το ολοκαύτωμα των χωριών της επαρχίας με το κάψιμο, την ανατίναξη σπιτιών και τις ομαδικές εκτελέσεις από τους ναζί, βίωσε την εσωτερική προσφυγιά μαζί με την νεογέννητη κόρη της και όλη της την οικογένεια.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας και ειδικότερα το διάστημα 1946 - 1948 αντιμετώπισε την τρομοκρατία και τις διώξεις από τους Χίτες και τους ταγματασφαλίτες της περιοχής, μέχρι έγγραφη απειλή εξορίας στη Νάξο, ενώ ήταν βαριά άρρωστη από τύφο και ο σύζυγός της «παράνομος» και καταδιωκόμενος από το αστικό κράτος. Το 1949 - 1950 τελειώνει με άριστα την Ανωτέρα Οικοκυρική Σχολή Χανίων και έκτοτε εργάζεται ως αγρότισσα και παράλληλα στο καφενείο και παντοπωλείο του άνδρα της, αλλά και ως μοδίστρα. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται στις γραμμές της ΕΔΑ και αντιμετωπίζει όλη τη μισαλλοδοξία και την επίθεση του μετεμφυλιακού αστικού κράτους μέχρι και την απριλιανή στρατιωτικο-φασιστική χούντα.

Μετά την πτώση της δικτατορίας το 1974, ως μέλος του ΚΚΕ, δραστηριοποιείται ενεργά στην τοπική Κομματική Οργάνωση της Επαρχίας Βιάννου. Δυστυχώς το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τη δράση της, μέχρι και τις 11/7/2017 που «έφυγε» από τη ζωή.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΤΟΓΛΟΥ γεννήθηκε στο Εγιντίρ της Μ. Ασίας. Ηρθε σε ηλικία δύο χρόνων με τη Μικρασιατική Καταστροφή και εγκαταστάθηκε στην Παληοκώμη του Νομού Σερρών. Από μικρός ρίχτηκε στη βιοπάλη και τους κοινωνικούς αγώνες της εποχής του. Ηταν ο «βενιαμίν» των ανταρτών του ΕΛΑΣ στο όρος Παγγαίο. Με τη λήξη του εμφυλίου εγκαταστάθηκε αρχικά στην Κοκκινιά και στη συνέχεια στο Αιγάλεω, όπου με σκληρή βιοπάλη αναδείχθηκε σε πετυχημένο για την εποχή έμπορο ηλεκτρικών συσκευών.

Κατά την περίοδο της δράσης της ΕΔΑ στάθηκε συνεπής και δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς της Ασφάλειας. Η βοήθειά του σε όλους τους διωκόμενους και αποφυλακισθέντες αγωνιστές ήταν πολύμορφη.

Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω με δήμαρχο τον Σ. Μαυροθαλασσίτη και καθαιρέθηκε από την απριλιανή χούντα. Μετά την πτώση της χούντας, πάντα «παρών» κοντά στο ΚΚΕ, βοήθησε σημαντικά προβάλλοντας τις ιδέες και την πολιτική του Κόμματος.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ
Στη μνήμη της μητέρας μου ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ, που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό της, και του πεθερού μου ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΤΟΓΛΟΥ, που συμπληρώνονται 27 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαρακίων.

Στεφανάκης Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Ιούλη συμπληρώνονται οχτώ χρόνια που «έφυγε» ο σύζυγος, πατέρας και σύντροφος ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ. Η παρουσία του όμως είναι μέσα στους καθημερινούς αγώνες του Κόμματός μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Η σύζυγος Δήμητρα Γαρυφαλλάκη

Ο γιος του Γιάννης Γαρυφαλλάκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ο Μιχάλης Σοφικίτης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Ιούλη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ. Στη μνήμη της η αδερφή της Ελένη Χρυσοχοΐδου προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου το ποσό των 50 ευρώ.


ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΑΣ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ