Παρασκευή 20 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Χωρίς Μπίσεσβαρ με Βασιλεία

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Βασιλεία στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Ιούνη. Οπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις υπόλοιπες μέρες προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή στο γόνατο, εξανεμίζοντας και τις τελευταίες ελπίδες να προλάβει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Αντίθετα, έτοιμος αναμένεται να είναι ο Ελ Καντουρί.

ΑΕΚ: Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα από χτες ο Αργεντινός εξτρέμ Λούκας Μπογέ με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο. Στη συμφωνία προβλέπεται επιλογή αγοράς το καλοκαίρι του 2019 που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ. Παράλληλα ήρθε χτες στην Ελλάδα ο επίσης Αργεντινός φορ Εκι Πόνσε που εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει την επιλογή των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση του φορ. Θα αποκτηθεί επίσης ως δανεικός από τη Ρόμα (με οψιόν αγοράς) ενώ αναμενόταν να περάσει χτες τις ιατρικές εξετάσεις και το αργότερο μέχρι σήμερα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται και η άφιξη του Βραζιλιάνου χαφ Αλεφ.

ΠΑΟ: Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε ένα μέρος της οφειλής προς τον Αστέρα την Πέμπτη και διακανονίστηκε το υπόλοιπο ποσό για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη. Ετσι η υπόθεση για την προσφυγή του Αστέρα που ήταν να εκδικαστεί (ζητούσε όλο το ποσό των 350.000 ευρώ περίπου) χτες δεν εκδικάστηκε απαλλάσσοντας τους «πράσινους» από μια ακόμη δικαστική περιπέτεια.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Βούκο Βούγιοβιτς για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση του Λεβαδειακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ