Παρασκευή 20 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ

Συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ παραχώρησαν χτες η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν από τις πρωινές ώρες στο χώρο της πλατείας, με πλούσιο και πολύμορφο, πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δύο μεγάλα αφιερώματα, ένα μουσικό και ένα θεατρικό, για την ηρωική 100χρονη πορεία του ΚΚΕ και τα 50χρονα της ΚΝΕ, τη συμβολή τους στον αγώνα του λαού μας. Η προετοιμασία τους γίνεται υπό την αιγίδα της Πολιτιστικής Επιτροπής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στο μουσικό αφιέρωμα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι: Βασίλης Ξυλούρης, Μαρία Κώττη, Χρήστος Λιάτης, Λιάκος Κλαΐνος, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Βαγγέλης Συλλιγάρδος, Νίκος Βλατάς, Λευτέρης Τζαγκαράκης και το συγκρότημα της ΚΝΕ καθώς και γνωστοί καλλιτέχνες, όπως οι Γιώτα Νέγκα, «Ιμάμ Μπαϊλντί» και Γιάννης Κασσωτάκης.

Στη συνέντευξη Τύπου, εκ μέρους της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, μίλησε ο Γραμματέας της, Ανδρέας Κοκοσάλης, και εκ μέρους της ΤΟ της ΚΝΕ ο Γιώργος Τσακιράκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ