Σάββατο 20 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές έχουν σήμερα οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, στα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Στην Καλλιθέα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (16:00 ΠΟΛΙΣ). Οι γηπεδούχοι αναμένεται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Και αυτό γιατί έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και μια παραπάνω απώλεια βαθμών, ειδικά στο «Ελ Πάσο», μπορεί να αποβεί μοιραία για τη συνέχεια. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός, έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει όπου και αν αγωνίζεται, αρκεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Πάντως, με μια καλή εμφάνιση, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς που του χρειάζονται για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Στο άλλο παιχνίδι, η Χαλκηδόνα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα (18:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν επί των αντιπάλων τους, έτσι ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς που θα τους ανεβάσουν πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ έχει στόχο μόνο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και που θα τον βοηθήσει αρκετά στη συνέχεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ