Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ
«Πέταξε» με στόχο την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χτες στη Ελβετία όπου σήμερα στις 21.00 («Epsilon tv») θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που του δίνει το 2-1 της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία και να πάρει το εισιτήριο για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξέρουν πως θα έχουν δύσκολο έργο στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» αλλά δηλώνουν έτοιμοι και με ανεβασμένο ηθικό για πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Εφόσον συμβεί αυτό θυμίζουμε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες με τη Βασιλεία εκτός από τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον τέταρτο τερματοφύλακα Μάριο Σιαμπάνη.

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναμετρώνται αύριο Πέμπτη για το Europa League και οι δύο στις έδρες τους με Χιμπέρνιαν και Ντιναμό Μπρεστ αντίστοιχα. Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας είχε χάσει με 3-2, ο Ατρόμητος έχασε με 4-3, ωστόσο και οι δύο πιστεύουν στην πρόκριση.


Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί σήμερα το 2-1 της Τούμπας

INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί σήμερα το 2-1 της Τούμπας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ