Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 19 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΡΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γεννήθηκε το 1929 στα Μέθανα Τροιζηνίας. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και τιμήθηκε για τη συμμετοχή του.

Η φασιστική χούντα τον φυλάκισε και τον εξόρισε στο Λακκί της Λέρου. Εως το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος και υπερασπίστηκε την ιδεολογία του ανυποχώρητα, ως μέλος της ΚΟΒ Τροιζηνίας.

Η οικογένεια του Σταύρου Παπακυριάκου και της κόρης του Βάσως Σκούρτη, τα παιδιά και εγγόνια τους στη μνήμη του προσφέρουν 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων, 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η ΟΛΓΑ Δ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ - ΠΕΤΣΑ (1926 - 10/7/2018), γεννημένη στη Δεσκάτη, συμμετείχε δραστήρια στο κίνημα μέσα από την ΕΠΟΝ (1943) και το ΚΚΕ.

Συμμετείχε στα γεγονότα στο Βουνό (Ιούνης 1946) και στη Μάχη Δεσκάτης (21 - 24/9/1946). Ακολούθησε τους αντάρτες στα Αντιχάσια μέχρι το Μάη 1947. Συνελήφθη στις 10/6/1947 στο σπίτι της και υπέφερε τα πάνδεινα.

Μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο και τις φυλακές Τρικάλων και Κοζάνης. Καταδικάστηκε στις 12/5/1949 από το Εκτακτο Στρατοδικείο Κοζάνης σε θάνατο. Από τις 10/8/1949 έζησε στις φυλακές Αβέρωφ, Κηφισιάς, Κάστρου, Καλλιθέας μέχρι την αποφυλάκιση στις 22/9/1957.

ΚΑΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΚΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Παντρεύτηκε τον σύντροφό της στη ζωή και στον αγώνα Χρήστο Γ. Πέτσα, έζησαν στη Λάρισα. Για όλα τα χρόνια που το επέτρεπε η υγεία της έδινε το «παρών» σε κάθε κάλεσμα του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας προσφέρονται 50 ευρώ στην ΚΟ Ιπποκράτη Λάρισας.

Οι κόρες Μαρία και Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Αυγούστου 2018 συμπληρώνονται εννέα χρόνια από το θάνατο του ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΣΕΛΙΚΑ. Γεννήθηκε στη Δράμα το 1929. Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε ενεργά στο κίνημα. Εγινε μέλος της ΕΠΟΝ. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ στα φοιτητικά του χρόνια και παρέμεινε μέλος του μέχρι το θάνατό του (60 και πλέον χρόνια).

Σπούδασε κτηνίατρος στη Γαλλία και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε γαλλικές αποστολές σε χώρες της Αφρικής.

Σπουδαστής στη Γαλλία δραστηριοποιήθηκε στο μαζικό κίνημα οργανώνοντας την ελληνική νεολαία που ζούσε εκεί. Οταν επισκέφθηκε τη χώρα ο βασιλιάς του ελληνικού κράτους (δεκαετία '50), η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του. Παρόμοιες έρευνες συνεχίστηκαν και σε επόμενα χρόνια. Στη Γαλλία το ελληνικό προξενείο τού στέρησε το διαβατήριό του, λόγω της πολιτικής του δράσης.

Το 1987, συνταξιούχος πια, επιστρέφει στην Ελλάδα, στη Ν. Πεντέλη. Ως μέλος της ΚΟΒ Πεντέλης του ΚΚΕ συνεχίζει την κομματική δουλειά. Υπήρξε Γραμματέας της ΚΟΒ για αρκετά χρόνια. Δούλεψε δραστήρια σε υπεύθυνες θέσεις σε Τμήματα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αγροτικό και Διεθνών Σχέσεων. Εγραψε άρθρα στα κομματικά έντυπα.

ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΥΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Διακρινόταν για τη συντροφικότητά του τόσο προς τους νέους συντρόφους όσο και στους παλαιότερους. Βαθύς γνώστης της θεωρίας του επιστημονικού σοσιαλισμού και της Ιστορίας του κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος, βοηθούσε τους συντρόφους του στην καλύτερη αφομοίωση των θέσεων του Κόμματος. Πάντα μάχιμος και για τις μικρές μάχες, αλλά και για τις μεγάλες. Σεβαστός στην τοπική κοινωνία για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, γνωστός κομμουνιστής με συμμετοχή και παρεμβάσεις στα δρώμενα της περιοχής.

Το Κόμμα ήταν για τον σύντροφο μέρος της οικογένειάς του. Η ιδεολογία ήταν στάση ζωής, παράδειγμα προς μίμηση για τη νέα γενιά των κομμουνιστών.

Στη μνήμη του η σύντροφός του Υβέτ προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης, 300 ευρώ για να ενισχύσει τους αγώνες που διεξάγει για την υπόθεση της εργατικής τάξης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΛΓΑΣ (φωτ.) και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΦΙΔΗ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της αντιδικτατορικής πάλης και των αγώνων για ειρήνη και δημοκρατία στη χώρα μας, καθώς και στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφού ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΦΙΔΗ και συζύγου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΕΣΙΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες και τις θυσίες τους. Με πολλή αγάπη και τρυφερότητα θα τους έχουμε πάντα στη σκέψη και την καρδιά μας.

Νίνα Κωφίδου - Κεσίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΘΟΔΩΡΑ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών.

Τα παιδιά, τα εγγόνια, η νύφη και οι γαμπροί τους

***

ΦΩΤΟ 5

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΤΟΣ (φωτ.) γεννήθηκε το 1912 στη Ρεντίνα Καρδίτσας. Το 1936 υπηρετούσε τη θητεία του στη Λάρισα. Ηταν σιτιστής τάγματος. Εκεί γνωρίστηκε με τις αριστερές οργανώσεις. Ενας λοχαγός από το τάγμα τον στρατολόγησε στο Κόμμα. Τον τίτλο του μέλους του Κόμματος τον κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Το 1946, στις 15/8, τον συνέλαβε ο συμμορίτης Βουρλάκης. Τον βασάνισε για πέντε μέρες και έπειτα τον εκτέλεσε στο βουνό Ζαχαράκη.

ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
Η ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΡΗ του Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1922. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ το 1943. Το 1947 βγήκε στο Δημοκρατικό Στρατό. Ηρθε στο Γράμμο, στην Ελεύθερη Ελλάδα, με την ηρωική πορεία του Απρίλη του 1948. Πολέμησε στο Γράμμο και μετά τον ελιγμό, όπου πέρασαν τα τμήματα στο Βίτσι, υπηρετούσε στην 103η Ταξιαρχία. Σκοτώθηκε τον Οκτώβρη του 1948, στο Βίτσι.

Ο ΤΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (φωτ.) του Λάμπρου γεννήθηκε στις 27/12/1954, στη φιλόξενη Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, στην Τασκένδη, στο 12ο συνοικισμό. Εκεί τελείωσε το δεκατάξιο σχολείο και φοίτησε στη Σχολή Ακτινολόγων - Φωτογράφων. Το 1975 επαναπατρίστηκε με τους γονείς του και όσο να αναγνωριστούν τα διπλώματά του δούλευε ως πλασιέ. Σκοτώθηκε στις 12/1/1983 σε τροχαίο στην Κρήτη.

Η ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (φωτ.) γεννήθηκε το 1928. Βγήκε στο βουνό όπου δούλεψε σε συνεργείο ραφτάδων. Μετά τον ελιγμό του Γράμμου, ήταν στις μεταφορές του ΔΣΕ στο Βίτσι. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε στην Τασκένδη. Αρχικά δούλεψε στη βιομηχανία, στο εργοστάσιο «Τασλ-Μας» και μετά από τρία χρόνια πήρε μετάθεση στη φάμπρικα στη 12η πολιτεία. Εκεί γνωρίστηκε με τον Λάμπρο Τσίρη του Ευαγγέλου και παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και τον Ηλία. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της το 1975. Κατοικούσε στην Αθήνα και δούλευε ως καθαρίστρια μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Το 2005 αρρώστησε και απεβίωσε στις 5 Σεπτέμβρη.

Η ΜΑΡΙΑ Ανδρέα ΜΟΥΤΟΥ (φωτ.) γεννήθηκε το 1914. Εμεινε χήρα το 1946 και απεβίωσε στις 12 Γενάρη 2011 στο γηροκομείο Καρδίτσας, μόλις είχε μπει στα 97 της χρόνια. Εζησε μαζί με τη μητέρα της, με την οποία μεγάλωσαν 3 ορφανά παιδιά, διότι τον άντρα της τον είχε σκοτώσει ο συμμορίτης Βουρλάκης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στις μάχες του Γράμμου και Βίτσι, στη θέση Τριανταφυλλιά Φλώρινας.

ΜΟΥΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΜΟΥΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου και πέθανε το 2007.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΡΗΣ (φωτ.) πέθανε στις 31 Μάρτη 2015. Υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Τραυματίστηκε πολλές φορές. Μετά την υποχώρηση, έζησε πολιτικός πρόσφυγας. Επαναπατρίστηκε το 1975.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών, η Κατερίνα Αλέξη και ο Χρήστος Αλέξης προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 10/5/2018 «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Γεννήθηκε στην Ελάτη Σερβίων το 1925. Καταδιωκόμενος από τους συγχωριανούς του βρέθηκε στο Βόλο. Ανέβηκε στο Πήλιο και στη συνέχεια στη Μακεδονία παίρνοντας μέρος στην ΕΑΜική Αντίσταση και στον ΔΣΕ με το ψευδώνυμο «Κίμων». Με την υποχώρηση του ΔΣΕ κατέληξε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Επαναπατρίστηκε το 1977. Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Φόνη, τα παιδιά του Λένα και Δημήτρης προσφέρουν 50 ευρώ για τα 100 χρόνια του τιμημένου Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Αυγούστου έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας αδερφού και θείου ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΑΣΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε από παιδί, απ' όταν ως μαθητής στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια στο ΚΚΕ, για μια κοινωνία που θα καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, σε όλες τις πτυχές της και πάλεψε συνεπής σε αυτά που πίστευε μέχρι το τέλος, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις.

Στη μνήμη του η οικογένεια του αδερφού του, Αίσωπου Κώστα - Αστέρως Χουσιάδα και τα παιδιά τους Λουκάς, Χαράλαμπος και Μάριος προσφέρουν μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Επτά χρόνια πέρασαν από τον απροσδόκητο χαμό του πολυαγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟΥ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΝΕ 100 ευρώ.

ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πρόσφατα από κοντά μας ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΟΓΛΟΥ. Υπερασπίστηκε τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος από όποιο μετερίζι τού ανατέθηκε, ως συνδικαλιστής στα ΗΛΠΑΠ, μέσα από τους Συλλόγους γονέων και την Ενωση της περιοχής του. Αγωνίστηκε για το κοινό καλό. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του.

Σύντροφοι και συνάδελφοί του προσφέρουμε στη μνήμη του το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ των ΗΛΠΑΠ.

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε 300 ευρώ στη μνήμη της αξέχαστης φίλης - συντρόφισσας ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ στο Κόμμα που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε πιστά.

Ο φίλος της Παύλος και η γυναίκα του Βιττόρια

***

ΦΩΤΟ 4

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΤΣΗΣ γεννήθηκε το 1908 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Γιατρός, παιδίατρος, με καθολική αποδοχή από το λαό της περιοχής για την επιστημονική του κατάρτιση, την ανιδιοτέλεια και πάνω απ' όλα την αγάπη του προς τους ανθρώπους του μόχθου και τα παιδιά τους. Γιατρός του ΕΑΜ Ξηρονομής, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας φυλακίστηκε στη Θήβα και εξορίστηκε στην Ικαρία. Το Μάη του 1948 συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο έκτακτο στρατοδικείο της Θήβας. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στις 28 Σεπτέμβρη 1948 στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στη Θήβα. Η εκτέλεση έγινε πριν ανατείλει ο ήλιος, για να μην έρθει χάρη και αναστολή της εκτέλεσης από την Αθήνα. Τόσο μεγάλο φόβο είχαν οι μοναρχοφασίστες για την απήχηση και την αγάπη που έτρεφε ο λαός της Βοιωτίας για το τιμημένο στέλεχος του ΚΚΕ.

ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ γεννήθηκε το 1908 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ στο χωριό του, πήρε ενεργά μέρος στην Εθνική Αντίσταση κατά των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, την περίοδο του μονόπλευρου εμφυλίου, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στη Θήβα. Αποφυλακίζεται και εντάσσεται στις γραμμές του ηρωικού ΔΣΕ. Αφησε την τελευταία του πνοή στο πεδίο της μάχης. Σκοτώθηκε το Φλεβάρη του 1948 από αεροπορικό βομβαρδισμό του εθνικού αστικού στρατού και τα βόλια των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.

Ο ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ γεννήθηκε το 1919 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Τιμημένο μέλος του ΚΚΕ, αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της Εθνικής Αντίστασης κατά των ναζί κατακτητών. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας υπέστη διωγμούς και ξυλοδαρμούς από Χίτες και όργανα του αστικού καθεστώτος. Κατέφυγε στην Αθήνα για να γλιτώσει, συνελήφθη, φυλακίστηκε και κακοποιήθηκε άγρια. Μετά την αποφυλάκισή του εντάχθηκε στον ΔΣΕ, μαχητής στα τμήματα του Αρχηγείου Ρούμελης. Επεσε μαχόμενος στην Αντίκυρα Βοιωτίας το 1949.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΣ γεννήθηκε το 1925 στην Ξηρονομή Βοιωτίας. Τιμημένο μέλος του ΚΚΕ, δραστήριο μέλος της ΕΠΟΝ την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης κατά των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας το αστικό καθεστώς των Αγγλοαμερικάνων ιμπεριαλιστών τον εξόρισε στην Ικαρία. Μετά την εξορία εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Πολέμησε ηρωικά ενταγμένος στις δυνάμεις του Αρχηγείου Ρούμελης του ΔΣΕ. Στις 28 Μάρτη 1948 σε μάχη με τον αστικό στρατό στην Αγία Μαρίνα Λοκρίδας τραυματίστηκε σοβαρά και πιάστηκε αιχμάλωτος. Τα όργανα των μοναρχοφασιστών τον εκτέλεσαν επιτόπου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗΣ
Στη μνήμη των ηρωικών νεκρών μαχητών του ΚΚΕ, του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από την Ξηρονομή Βοιωτίας, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΑΤΣΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΟΥΣΗ, ΦΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΙΧΑ αλλά και του μαχητή του ΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΘΩΣΑ, που σκοτώθηκε στην Αθήνα το Δεκέμβρη του 1944 σε μάχη με τους ταγματασφαλίτες και τα αγγλικά στρατεύματα, προσφέρουμε 170 ευρώ στην ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης. Υποσχόμαστε να κρατήσουμε άσβεστη τη μνήμη τους στους αγώνες του λαού μας και του Κόμματός μας, του ηρωικού ΚΚΕ.

Γιώργος Σπύρου

Αναστασία Ιωάν. Παπανικολάου

Σπύρος Ιωάν. Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 11 Αυγούστου έκλεισαν 15 χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΗΛΕΝΤΖΙΔΗ και στις 22 Ιούλη συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από το θάνατο του αδελφού μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΥΚΙΔΗ.

Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.

Χρυσούλα Τηλεντζίδου


ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΣIΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣIΓΟΥΡΟΣ

ΟΛΓΑ ΚΩΦΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΚΩΦΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΦΙΔΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ

ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ

ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ - ΠΕΤΣΑ
ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ - ΠΕΤΣΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΟΓΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ