Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Φεστιβάλ συνεχίζει το «ταξίδι» του σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Αυτό το Σαββατοκύριακο προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σάββατο 1η Σεπτέμβρη

Λευκάδα, στο Ανοιχτό Θέατρο. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Aφιέρωμα στον λογοτέχνη Αγγελο Σικελιανό και συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Καστοριά, στην πλατεία Βόρειας Παραλίας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θέατρο σκιών από τον Αγάπιο Αγαπίου και συναυλία από το μουσικό σχήμα «Αδράχτι».

Δράμα, στον Δημοτικό Κήπο. Θα μιλήσει ο Νίκος Φρέγκογλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

Ζάκυνθος, στην πλατεία Σολωμού. Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Κόρινθος, στον Φλοίσβο. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου. Αφιέρωμα στον ποιητή Βασίλη Ρώτα και λαϊκό γλέντι με τη «Ρωμιοσύνη».

Τρίπολη, στο θεατράκι Σκακιέρας (Κλωνατζίδικα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Καραγιάννης, Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και συναυλία.

Χίος, στο Κόκκινο Φαναράκι. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Δρώμενο αφιερωμένο στους Χιώτες κομμουνιστές αγωνιστές που εκτελέστηκαν στου Γουδή το 1948, γλέντι.

Κάλυμνος, στην πλατεία Χριστού. Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Νησιωτικό γλέντι, χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με την παρουσία και του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου - ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη».

Κυριακή 2 Σεπτέμβρη

Κεφαλονιά, στον προαύλιο χώρο του «Ξενία» στο Αργοστόλι. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ. Θεατρική παράσταση «Η γυναίκα και ο λάθος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στους αγώνες του λαού μας και παραδοσιακό γλέντι.

Αμύνταιο, στο προαύλιο του Παλιού Δημοτικού. Θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα «Πεντάγραμμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ