Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Libro Coro: Ενα δραστήριο φωνητικό σύνολο

Το φωνητικό σύνολο Libro Coro, σε διδασκαλία και υπό την καθοδήγηση της Ανθής Γουρουντή, συμμετέχει στις συναυλίες του Γιάννη Μαρκόπουλου, σήμερα Τετάρτη 5 και αύριο Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη στο Αλσος της Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη στο Αλσος Περιστερίου και τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου θα αποδώσει τον διαχρονικό ορίζοντα των υπέροχων τραγουδιών του αγαπημένου μας συνθέτη.

Την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη, στο Βεάκειο, το σύνολο Libro Coro θα λάβει μέρος στη συναυλία της Λένας Αλκαίου με τίτλο «Η Λένα Αλκαίου... με τους φίλους της κάτω στον Πειραιά», όπου μαζί με πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες θα την συνοδέψουν σε επιτυχίες μεγάλων δημιουργών.

Το Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή συνεχίζουν και το Σεπτέμβρη να δίνουν το «παρών» σε σημαντικά μουσικά δρώμενα. Η Ανθή Γουρουντή κατόρθωσε μέσα σε 5 χρόνια να δημιουργήσει το πιο δραστήριο φωνητικό σύνολο, με σημαντικές συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ομάδα που απαρτίζεται από χορωδούς όλων των ηλικιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ