Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Καταδικάζουν την τραμπούκικη επίθεση σε δημοσιογράφο

Την τραμπούκικη επίθεση «ομάδας απεργοσπαστών με επικεφαλής γνωστό στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, εναντίον συναδέλφου δημοσιογράφου που κάλυπτε την απεργία των εργαζομένων της "Cosco"», την περασμένη Παρασκευή, στο λιμάνι του Πειραιά, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

«Για άλλη μια φορά», τονίζει, «επιστρατεύθηκαν τα φασιστοειδή από την εργοδοσία, με την ανοχή των δυνάμεων καταστολής, προκειμένου να μπει στο στόχαστρο το δικαίωμα στην απεργία, αξιοποιώντας και το νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει οι κυβερνήσεις, τόσο η σημερινή, όσο και οι προηγούμενες».

Υπογραμμίζει μάλιστα ότι «η τραμπούκικη επίθεση κατά του συναδέλφου έγινε μπροστά στα μάτια των λιμενικών, που άφησαν το δράστη να διαφύγει. Κράτος και τραμπούκοι στην ίδια αντεργατική υπηρεσία ή "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει". Η ευθύνη της κυβέρνησης, του κράτους και των υπευθύνων της τάξης που συστηματικά κάνουν πλάτες στα αφεντικά είναι προφανής».

«Την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε το δημοσιογραφικό συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού "EPSILON TV" και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης» καταδικάζει με ανακοίνωσή του και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, επισημαίνοντας και αυτό ότι η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια των λιμενικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ