«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ»
«Εμπρός για το βήμα της ανατροπής»!

Σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Ταχυδρομείου, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγις Παπαστεργίου

Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006

Κάλεσμα υπερψήφισης της «Δημοτικής Συνεργασίας», για να ξαναπεράσει ο Δήμος Λάρισας σε λαϊκά χέρια, απηύθυνε στο λαό της πόλης ο Αγις Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, μιλώντας στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Ταχυδρομείου. «Να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την ανατροπή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στους άλλους συνδυασμούς στο Δήμο Λάρισας, που στηρίζονται από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ, είπε: «Οι μάσκες έπεσαν. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι οι συνδυασμοί τους δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Κουβέντα δεν είπαν για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στον πανικό τους, παρουσιάζουν χαλκευμένα γκάλοπ, ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποσπάσουν την ψήφο. Φοβούνται τη λαϊκή απήχηση της παράταξής μας».

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του προγράμματος της «Δημοτικής Συνεργασίας», υπογράμμισε: «Για μας αποφασιστικής σημασίας θεωρούνται τα έργα που θα ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες των κατοίκων της πόλης, σε υποδομές και υπηρεσίες. Προβλήματα, όπως η αντιπλημμυρική θωράκιση, η αντισεισμική προστασία, το περιβάλλον, το δίκτυο φθηνών μαζικών μέσων συγκοινωνίας, η ύπαρξη ελεύθερων χώρων, οι υποδομές για άθληση και πολιτισμό, η κάλυψη των αναγκών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, είναι ενδεικτικά του προσανατολισμού μας.

Δεν μπορούν όμως να λυθούν με φορολογία των κατοίκων. Σ' αυτό το σημείο είναι βασική η διαφορά μας με τους άλλους συνδυασμούς. Εδώ χρειάζεται η αγωνιστικότητα, η συσπείρωση των κατοίκων και των φορέων τους. Να απαιτήσουμε και να κερδίσουμε τη χρηματοδότηση μέσω του κρατικού προϋπολογισμού. Η μείωση των δημοτικών τελών, η κατάργηση των τροφείων σε σταθμούς είναι αναγκαία, όπως και η χρήση χωρίς επιβάρυνση είναι απαραίτητη στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού».

Και καταλήγοντας επισήμανε: «Είμαστε ο μόνος μοχλός για τη ριζοσπαστική ανατροπή στο δήμο μας. Μπορούμε να ενώσουμε όλους τους Λαρισαίους στην αγωνιστική διεκδικητική πορεία μας, με βάση τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα που βιώνουμε. Με αισιοδοξία και πίστη στη λαϊκή δύναμη. Να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Να ξαναπεράσει ο Δήμος Λάρισας σε λαϊκά χέρια. Ολοι μαζί στη μάχη. Η νίκη θα είναι δική μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Σε σχολεία περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Κρίκης (2019-03-27 00:00:00.0)
Μάχη με αποφασιστικότητα και προοπτική! (2006-04-30 00:00:00.0)
Πλατιά ριζοσπαστική συνεργασία κατά της διαχειριστικής συνενοχής (2006-04-30 00:00:00.0)
Εγγύηση για το λαό! (2002-07-12 00:00:00.0)
Θα παλέψουμε μαζί με το λαό (2002-05-24 00:00:00.0)
H Λάρισα "ψήφισε" Τάσο Σκυλλάκο (1998-10-06 00:00:00.0)