ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στόχος να γίνει σήμερα δυναμική εκκίνηση
Σάββατο 1 Νοέμβρη 2014

Αρχίζει από σήμερα και τυπικά η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη του 2014. Η έναρξη της εξόρμησης βρίσκει τις Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις όλης της χώρας σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να καταγράψουν μια δυναμική εκκίνηση που θα σηματοδοτήσει και την παραπέρα πορεία αυτής της, πολύ σημαντικής, μάχης για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Με βάση την πλούσια εμπειρία που διαθέτουν, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ έχουν ήδη σχεδιάσει το άνοιγμα που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, ένα άνοιγμα που κάθε χρόνο οφείλει να είναι μεγαλύτερο, με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, των ανθρώπων του μόχθου στους οποίους απευθύνεται το ΚΚΕ για να το ενισχύσουν και οικονομικά.

Ηδη τα κουπόνια της εξόρμησης βρίσκονται στα χέρια των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ αλλά και φίλων του ΚΚΕ που δίνουν κάθε χρόνο με την ίδια αποφασιστικότητα τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης. Τους επόμενους δύο μήνες, το κουπόνι γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων, της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης για συζήτηση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ για διέξοδο από τη σημερινή κατάσταση.

Παράλληλα, στο σχεδιασμό τους για την οικονομική εξόρμηση, οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις εντάσσουν μια σειρά πολύμορφες πρωτοβουλίες (πολιτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, γλέντια κ.ά.) που εμπλουτίζουν την επαφή τους με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία, ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στην κάλυψη των πλάνων τους, στα πλαίσια και της άμιλλας μεταξύ των Οργανώσεων.

Με αισιοδοξία από την πείρα των προηγούμενων μαχών, τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απευθύνονται με εμπιστοσύνη σε όλους, καλώντας τους να στηρίξουν και οικονομικά το Κόμμα για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα, όπως το κάνει με συνέπεια για δεκαετίες τώρα. Για να συνεχίσει να παλεύει, προκειμένου να απαλλαγεί ο λαός από τα δεσμά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στο 58,52% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου (2014-12-03 00:00:00.0)
Εντείνουμε την προσπάθεια για νικηφόρα έκβαση (2010-12-12 00:00:00.0)
Με απαιτητικότητα και αισιοδοξία στη μάχη (2010-09-26 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε αξιοποιώντας τη θετική πείρα (2005-11-06 00:00:00.0)
Με ορμή και αισιοδοξία (2005-10-26 00:00:00.0)