Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 58,52% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Σε ποσοστό 58,52% καλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ στο πέμπτο κατά σειρά «κλείσιμο», την περασμένη Δευτέρα. Οι Οργανώσεις, τα μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα κλιμακώνουν την προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους, υλοποιούν ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα παντού όπου εργάζονται, ζουν, συχνάζουν οι άνθρωποι του μόχθου, εκεί όπου μορφώνονται τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών. Με το κουπόνι στο χέρι, απευθύνουν κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ, αναμετρούνται με τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα και πείσμα.

Στο τελευταίο «κλείσιμο», η σειρά των Κομματικών Οργανώσεων από πλευράς κάλυψης των πλάνων τους διαμορφώθηκε ως εξής: Στην πρώτη θέση η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 65,51%, στη δεύτερη η ΚΟ Πελοποννήσου με 65,25% και στην τρίτη θέση η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 65,19%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλίας με 61,36%, Αττικής με 59,41%, Κρήτης με 59,08%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 58,17%, Στερεάς με 56,83%, Αιγαίου με 55,89%, Δυτικής Μακεδονίας με 53,98% και Εξωτερικού με 50%.

Η ΚΝΕ κάλυψε κατά 56% το πλάνο της και η ΚΟ «Ριζοσπάστη» το 68,52% του αναπροσαρμοσμένου πλάνου της.

Στη μάχη με αποφασιστικότητα και η ΚΝΕ

Με αποφασιστικότητα δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, καθώς μάλιστα έρχονται αυτήν την περίοδο σε επαφή με χιλιάδες νέους και νέες, μπροστά και στο 11ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Ταυτόχρονα, εντείνεται η άμιλλα ανάμεσα σε Οργανώσεις και συντρόφους που με πείσμα ξανοίγονται για να καλύψουν τα πλάνα τους.

Στην Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ σε άμιλλα βρίσκονται η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά και η Τομεακή Οργάνωση Κέντρου Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΤΟ Κέντρου της Αθήνας της ΚΝΕ σημειώνει: «Η ΤΟ Πειραιά δέχτηκε την άμιλλα με την οργάνωσή μας για την οικονομική εξόρμηση. Οι δύο Οργανώσεις είναι από τις πιο πρωτοπόρες στην απόδοση του πλάνου τους στην ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ και κινούνται στα ίδια ποσοστά. Στον ένα μήνα που απομένει θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτήν τη μάχη. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ από την πρωτεύουσα και το μεγάλο λιμάνι της χώρας, με το κουπόνι στο χέρι, θα παλέψουμε για την υπερκάλυψη του πλάνου μας».

Την ίδια στιγμή, η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ ανακοινώνει ότι προς τιμή των γενεθλίων των 96 χρόνων του ΚΚΕ, εντός 4 ημερών και με πλατύ άνοιγμα στον κλάδο, σε πρακτικάριους, σε σχολές μαθητείας των Νοσοκομείων και σε ανέργους υγειονομικούς, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 688 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

«Ετσι απαντάμε» τονίζει, «στην οικονομική και πολιτική επίθεση που δέχεται το Κόμμα μας! Συνεχίζουμε για την υπερκάλυψη των πλάνων, για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παντού και με όλους τους τρόπους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ