Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
Συνεχίζουμε ανυποχώρητα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Μάνδρας - Ειδυλλίας χαιρετίζει την εκλογή δημοτικού συμβούλου στις προχτεσινές επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, ενώ παράλληλα καλεί το λαό της περιοχής να μην επιλέξει κανέναν από τους εκπροσώπους της αντιλαϊκής πολιτικής στο β' γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Χαιρετίζουμε όσους και όσες ψήφισαν "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Η εκλογή δημοτικού συμβούλου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας είναι ένα όπλο για το λαό.

Οι εξελίξεις απαιτούν την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την οργανωμένη απάντηση, την κινητοποίηση ενάντια στη νέα επίθεση που έρχεται.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα να παλεύουμε ενάντια σ' αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Θα είμαστε δίπλα στο λαό, στις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, για την προάσπιση των δικαιωμάτων του, την οργάνωση των αγώνων του, όπως ήμασταν και πριν από τις εκλογές.

Καλούμε όσους και όσες έριξαν το γαρίφαλο του αγώνα ξεπερνώντας κάθε μορφής εκβιασμούς και διλήμματα να ολοκληρώσουν το βήμα που έκαναν ρίχνοντας ξανά στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Να μην ψηφίσουν κανένα από τους εκπροσώπους της αντιλαϊκής πολιτικής. Κανένα διαχειριστή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της ΕΕ και των μονοπωλίων.

Ο αγώνας συνεχίζεται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ