Πέμπτη 3 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Ενωσης Εισαγγελέων προκάλεσε η ένορκη προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς σε βάρος του προέδρου της Ενωσης Εισαγγελέων Σ. Μπάγια, γιατί άσκησε κριτική για τα κακώς κείμενα στη Δικαιοσύνη. Αντιδράσεις υπάρχουν και στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Τέσσερα μέλη του ΔΣ, με έγγραφό τους προς τον πρόεδρο της Ενωσης Δ. Κυριτσάκη, ζητούν την άμεση σύγκληση του ΔΣ, προκειμένου να πάρει θέση.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ για τον πρωτομάρτυρα της αγροτικής ιδέας, Μαρίνο Αντύπα, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Κεφαλληνίων και Ιθακησίων τη Δευτέρα, 7 Απρίλη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ακαδημίας και Γενναδίου 8, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γεράσιμος Ρηγάτος, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής, επίτιμος διδάκτωρ Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, λογοτέχνης και ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας.

ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ: «Περίεργες και αλλεπάλληλες διαρρήξεις», τρεις μέσα σε ένα μήνα, στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψαριανού, καταγγέλλει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα, παρά, όπως αναφέρει, «τις διαδοχικές καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και στη Γενική Ασφάλεια».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση - συζήτηση της «Αγωνιστικής Συμπαράταξης Δικηγόρων».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ