ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2022
Σελ. /24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Νέα στοιχεία για τη δράση του βρώμικου κυκλώματος

Συνεχίζεται η φρίκη με την υπόθεση συστηματικού βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, η οποία θα κληθεί να καταθέσει και για τέταρτη φορά, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λόγω νέων στοιχείων για το κύκλωμα παιδοβιαστών. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν εντοπιστεί 51 διαφορετικά προφίλ της ανήλικης (που το πιθανότερο είναι να είχε φτιάξει ο Μίχος), εκ των οποίων τα 35 δοκιμαστικά, όπου χρησιμοποιήθηκε η επιλογή για δωρεάν είσοδο στην εφαρμογή Blindchat.gr για τις γυναίκες, και 16 προφίλ που περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες, π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σημειωτέον, τρία από τα προφίλ ως φωτογραφία προφίλ χρήστη διαθέτουν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανήλικη. Ο χειριστής των προφίλ της ανήλικης δήλωνε ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, περί τα 16 - 17 έτη, και ζητούσε αμοιβή 50 έως 230 ευρώ για ερωτική συνεύρεση εντός του οχήματος του συνομιλητή, με τόπο συνάντησης τον σταθμό Μετρό των Σεπολίων. Γίνεται λόγος για 212 προφίλ αγνώστων ανδρών που ο καθένας τους έχει επικοινωνήσει με την 12χρονη τουλάχιστον μία φορά.

Μετά τον 26χρονο αστυνομικό της ΓΑΔΑ, ο οποίος έχει τεθεί σε πειθαρχικό έλεγχο γιατί ήρθε σε επαφή με την 12χρονη, ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της, η οποία έχει προφυλακιστεί, επικαλείται πληροφορίες και για δεύτερο αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οπως ανέφερε, η εντολέας του τού μετέφερε ότι στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν εν ενεργεία και μη αστυνομικοί, ενώ επανέλαβε αυτό που είχε γίνει γνωστό από την αρχή της καταγγελίας, ότι αυτή δεν έγινε δεκτή την πρώτη φορά από το ΑΤ Κολωνού, όπου η γυναίκα περίμενε 2,5 ώρες και της είπαν να πάει την επόμενη μέρα, οπότε την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που ζήτησε η μητέρα από την πρώην σύζυγο του 53χρονου, ο συνήγορος υποστήριξε ότι «θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου, και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας». Τέλος, χαρακτήρισε λάθος την προφυλάκιση της 37χρονης, κάνοντας λόγο για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί».

Την ίδια ώρα συνεχίζεται καθημερινά ο «κανιβαλισμός» σε βάρος της 12χρονης, μέσα από διάφορες εκπομπές και ιστοσελίδες των αστικών ΜΜΕ, η δικογραφία για την υπόθεση γίνεται «φύλλο και φτερό» και αναπαράγεται σε μεγάλες διαστάσεις η σαπίλα του συστήματος που υπερασπίζονται.

Χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντ. Ελευθεριάνος, διέταξε κατεπείγουσα νέα εισαγγελική έρευνα για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου. Σκοπός της έρευνας, να διακριβωθεί αν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί σχετική διακίνηση, τότε η έρευνα θα στραφεί κατά των προσώπων που εμφανίζονται να έχουν προβεί σε αυτές τις ενέργειες.

ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Με την με αριθμό 3684Γ/7-10-2022 Εκθεση επίδοσης της Δικαστικής Επιμελήτριας Βασιλικής Χαραλαμποπούλου, κατοίκου Αθηνών, οδός Γερανίου 41, επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών επίσημο αντίγραφο της με αριθμό 2424/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τον Φιντέλης - Ντουμπουίσι Οραεγκμπουάμ, πρώην κάτοικο Αθηνών, Μενάνδρου 19 και ήδη αγνώστου διαμονής.

Με την απόφαση αυτή το Δικαστήριο αφαιρεί και από αυτόν την άσκηση γονικής μέριμνας 1) ενός άρρενος τέκνου που γεννήθηκε 15-7-2007 στη Μαγούλα Αττικής (αποκαλούμενο Ιωάννης), 2) ενός θήλεος που γεννήθηκε 3-7-2009 στον Πειραιά (αποκαλούμενη Μαριτίνα). Μητέρα των τέκνων είναι η Γεροκομη Στυλιανή του Μάρκου. Αναθέτει τη γονική μέριμνα στο «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΒΟΥΛΑΣ» που εδρεύει στην Αθήνα, Λ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 2.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Με την με αριθμό 3685Γ/7-10-2022 Εκθεση επίδοσης της Δικ. Επιμελήτριας Βασιλικής Χαραλαμποπούλου, κατοίκου Αθηνών, οδός Γερανίου 41, επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για την Ελίζαμπεθ Ρουμπίνα Μαυροειδή του Νικολάου, πρώην κάτοικο Αθηνών, Τσακάλωφ 14, Αγιος Δημήτριος, μετέπειτα Καλλιθέας, Σωκράτους 10 και ήδη αγνώστου διαμονής, η από 14-9-2022 αίτηση της κας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών. Με την αίτηση αυτή ζητάει: Να αφαιρεθεί η άσκηση γονικής μέριμνας και επιμέλειας του ανηλίκου τέκνου της θήλεος, που γεννήθηκε στις 21-7-2021 με πατέρα τον Αχμέντ Μπαγιούμι του Γκομά.

Να ανατεθεί δε αυτή στο Κ.Κ.Π.Π.Α. Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής Η ΜΗΤΕΡΑ.

Κάτωθεν της αίτησης υπάρχει: ΓΑΚ: 88594/2022 υπογραφόμενη από τον Δικαστή Τζιούβα Ελευθέριο - Βενιζέλο, με ημερομηνία δικασίμου στις 15-11-2022, ημέρα Τρίτη, ώρα 10.30 π.μ. στο κατάστημα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, Κτίριο 2, αίθουσα: 202. Καλείται η ως άνω να παραστεί όταν και όπου ως άνω ορίζεται.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την υπ' αριθμ. 442/2022 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που δημοσιεύτηκε στις 14-07-2022, εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού του σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ», που εδρεύει στο Χαϊδάρι Αττικής και εκπροσωπείται νόμιμα, επικυρώθηκε δε και το από 9-4-2022 τροποποιημένο καταστατικό του αποτελούμενο από 28 άρθρα.

Αθήνα, 20ή Οκτωβρίου 2022

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Σπυρίδων Κυρ. Γεώργας

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμόν 5950 Γ'/12-10-2022 έκθεση επίδοσης της Δικαστικής Επιμελήτριας της Περιφέρειας του Εφετείου Αθήνας με έδρα το Πρωτοδικείο Αθήνας, Δήμητρας Ν. Κρανίτη, κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας κ. Δημήτριο Νομικό για τον Γραμματικόπουλο Χριστόφορο του Χριστοφόρου, πρώην κάτοικο Ασπροπύργου Αττικής (Θέση Γκόρυτσα) και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της από 10-06-2022 ΑΓΩΓΗΣ της Μπέλκοβιτς Βόλχα του Αντρέι, κατοίκου Αχαρνών Αττικής, επί της οδού Σιβίστης αρ. 1, κατά του ως άνω Γραμματικόπουλου Χριστόφορου του Χριστοφόρου, η οποία απευθύνεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζητά: - Να γίνει δεκτή η ως άνω αγωγή. - Να ανατεθεί η άσκηση της επιμέλειας της ανήλικης κόρης τους, Απολλινάρια, γεννημένης το έτος 2010, αποκλειστικώς στην ενάγουσα. Η ως άνω αγωγή κατατέθηκε στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 10-06-2022, με Γ.Α.Κ. 57238/2022 και Ε.Α.Κ. 1062/2022 και ορίστηκε χρόνος για να συζητηθεί η παραπάνω αγωγή στις: 23-01-2023, ημέρα: Δευτέρα και ώρα: 09:00, στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών, στο κτίριο: 4, αίθουσα: 3, πινάκιο: Α6 (ΜΟΝ), με αριθμό πινακίου: 30 και καλεί τον εναγόμενο να παραστεί κατά τη συζήτησή της.

Προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα 13-10-2022.

Η Δικαστική Επιμελήτρια Δήμητρα Ν. Κρανίτη

Η πληρεξούσια δικηγόρος Μελίνα Π. Λαυρεντιάδου.

***

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αριθμ. Πρωτ.: 3327

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στο ΦΕΚ 2386/22-09-2022 (τ. Γ') δημοσιεύτηκε η αριθμ. 20844/05-07-2022 Προκήρυξη για την πλήρωση της παρακάτω θέσης ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ως εξής:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (Τηλ. Γραμματείας: 26510-50721)

-- Μία (1) κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή επί θητεία με γνωστικό αντικείμενο «Δημιουργία και Εκφραση μέσω Λόγου και Τέχνης».

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και δικαιολογητικών λήγει στις 16.12.2022.

Κωδικός ΑΠΕΛΛΑ: ΑΡΡ30174

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα τυπικά προσόντα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΠΕΛΛΑ» (https://apella.minedu.gov.gr) όπως αναφέρονται στο ΦΕΚ δημοσίευσης της προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία στο τηλέφωνο 26510-50721 (Διεύθυνση: 4ο χιλ. Εθνικής οδού Ιωαννίνων - Αθηνών 45500 Ιωάννινα).

Ιωάννινα, 14/10/2022

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Αποχαιρετούν τον Τάκη Παναγιωτίδη

ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Η ΤΕ Κιλκίς, η ΚΟΒ Χέρσου - Δοϊράνης - Σταυροχωρίου, η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, η ΟΒ της ΚΝΕ, παλιοί και νέοι σύντροφοι αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη, μεγάλο σεβασμό, τιμή και υπερηφάνεια τον αγαπημένο σύντροφο ΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ. Εκφράζουν το πιο ειλικρινή και βαθιά τους συλλυπητήρια στην σύζυγό του Πασχαλίτσα και την κόρη του Νόπη, στα αδέρφια του και στους οικείους του.

Ο Τάκης ήταν γιος των αγωνιστών Γιάννη Παναγιωτίδη και της Παρθένας. Ο πατέρας του πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο, στον ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ, οπότε και βρέθηκε στην πολιτική εξορία στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ. Επαναπατρίστηκε το 1965, οπότε και έγινε η επανένωση της οικογένειας. Ωστόσο, ο Τάκης και τα αδέρφια του δεν είχαν μια κανονική ζωή, αφού η μητέρα τους βρέθηκε εξόριστη στην Ικαρία και στην Ανάφη. Ετσι, μεγάλωσαν με την γιαγιά τους Δέσποινα στο Δροσάτο και από μικρά αντιμετώπισαν τη σκληρή πραγματικότητα της βιοπάλης σε αγροτικές εργασίες.

Το 1969 παντρεύτηκε την Πασχαλίτσα και μαζί απέκτησαν την Νόπη. Εφυγε το 1970 στη Σουηδία όπου και οργανώθηκε στο Κόμμα. Επαναπατρίστηκε το 1984, οπότε και εργάστηκε στην τότε κοινότητα και στο δήμο μετέπειτα μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε.

Τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος, ανέλαβε πολλές χρεώσεις και για χρόνια υπήρξε στέλεχός του. Υπήρξε υποψήφιος σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις. Οπως πολλοί σύντροφοι και συντρόφισσες, αποτέλεσε στήριγμα του Κόμματος και υπερασπιστής του τη δύσκολη περίοδο των ανατροπών '89 - '91 απέναντι στην οργανωμένη προσπάθεια υπονόμευσης του επαναστατικού χαρακτήρα του.

Μέχρι το τέλος διάβαζε καθημερινά τον «Ριζοσπάστη», μεριμνούσε για να τον διακινήσει στον χώρο ευθύνης του στο Δροσάτο και στα Αμάραντα. Εδινε όλα αυτά τα χρόνια κάτι παραπάνω από το υστέρημά του για να ενισχύει τα οικονομικά του Κόμματος. Εχαιρε της εκτίμησης των συγχωριανών του για τη στάση ζωής του και την προσήλωση στον δίκαιο αγώνα που υπηρέτησε σχεδόν όλη του τη ζωή από τις γραμμές του Κόμματος.

Τελευταίο «αντίο» στον σ. Γιάννη Τζένα

Το τελευταίο «αντίο» στον σ. Γιάννη Τζένα, που πέθανε σε ηλικία 83 χρόνων και κηδεύτηκε την Τετάρτη με πολιτική κηδεία, στη Θεσσαλονίκη, είπαν συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι.

Εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κεντρικής Μακεδονίας, τον τελευταίο αποχαιρετισμό εκφώνησε ο Νίκος Βάγιας.

Η Αθανασία Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, μετέφερε το τελευταίο «αντίο», εκ μέρους όλων των κομμουνιστών της Θεσσαλονίκης. «Ο σ. Γιάννης πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή ορθοστατών και ορθοβαδίζων, αλύγιστος γιατί εκπροσωπούσε μια αδούλωτη, ηρωική και απροσκύνητη γενιά. Ολη η ζωή του ήταν ένας διαρκής αγώνας στις γραμμές του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος», σημείωσε, και πρόσθεσε πως «βίωσε από πολύ νωρίς τις διώξεις των κομμουνιστών την περίοδο της Κατοχής, αργότερα του μετεμφυλιακού κράτους αλλά και της χούντας. Εντάχθηκε σε μικρή ηλικία στο λαϊκό κίνημα και έγινε μέλος του ΚΚΕ τη δεκαετία του 1950, στις παράνομες τότε Οργανώσεις του Κόμματος (...) Οντας ηλεκτρολόγος - εγκαταστάτης έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων, για να έρθουν καλύτερες μέρες για τους μικρούς βιοπαλαιστές των πόλεων. Αναδείχθηκε σε κορυφαίο στέλεχος του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων, πρωτοπόρος στις διεκδικήσεις του στρώματος των ΕΒΕ. Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της ΟΒΣΘ και αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες στελεχικές θέσεις, ενώ διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης επί δημαρχίας Θανάση Γιαννούση.

Μέχρι το τέλος της ζωής του κράτησε τον τιμημένο ρόλο του μέλους του Κόμματος, συνέχιζε ακούραστα να δίνει το "παρών" σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη του Κόμματος και του εργατικού λαϊκού κινήματος», σημείωσε και πρόσθεσε ότι το παράδειγμά του γεμίζει με ορμή και μαχητικότητα, για αποφασιστικό αγώνα κόντρα στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, για μια κοινωνία δίκαιη, ανθρώπινη, σοσιαλιστική.


ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Στην Δ' κλήρωση της 256ης έκδοσης, ημέρα 3η (Τετάρτη 19 Οκτωβρίου) του Εθνικού Λαχείου κερδίζουν οι αριθμοί:

Φορολογητέοι Λαχνοί

Από 20.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79499 129443

Από 10.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79521 129465

Από 5.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

129176 129430

Από 3.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79232 79486

Από 2.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

129038 129062 129359 129404 129408 129528 129698

Από 1.500 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79094 79118 79415 79460 79464 79584 79754

Αφορολόγητοι Λαχνοί

Από 1.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

129199 129380 129560 129565 129707 129759 129847 129883 129964

Από 800 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79020 79255 79436 79616 79621 79763 79815 79903 79939

Από 500 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί:

79000 79005 79007 79034 79038 79053 79060 79062 79087 79090 79099 79130 79133 79141 79149 79177 79192 79194 79245 79256 79269 79278 79284 79286 79289 79314 79325 79333 79334 79366 79394 79398 79402 79410 79433 79443 79461 79466 79491 79507 79514 79527 79529 79539 79555 79580 79598 79624 79631 79642 79643 79648 79652 79653 79660 79666 79670 79673 79689 79702 79718 79719 79726 79748 79749 79769 79773 79774 79804 79818 79831 79851 79900 79901 79930 79931 79940 79951 79987 79990 129004 129006 129031 129034 129043 129074 129077 129085 129093 129121 129136 129138 129189 129200 129213 129222 129228 129230 129233 129258 129269 129277 129278 129310 129338 129342 129346 129354 129377 129387 129405 129410 129435 129451 129458 129471 129473 129483 129499 129524 129542 129568 129575 129586 129587 129592 129596 129597 129604 129610 129614 129617 129633 129646 129662 129663 129670 129692 129693 129713 129717 129718 129748 129762 129775 129795 129844 129845 129874 129875 129884 129895 129931 129934 129944 129949 129951 129978 129982 129997

Τυχερές χιλιάδες ήταν οι: 79 και 129. Από 160 ευρώ κερδίζουν όλοι οι άλλοι αριθμοί από 79000 έως 79999 και από 129000 έως 129999 που δεν αναγράφονται στον παραπάνω πίνακα.

Προσφορές

Ο Πέτρος Χαραλαμπίδης προσφέρει στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 200 ευρώ, για να συνεχίσει την πολύτιμη φροντίδα του στους φιλοξενούμενους αγωνιστές του.

***

Ο Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο «Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω της ΤΟ Νότιων Συνοικιών της ΚΟ Αττικής.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Καταγγελία της προσπάθειας σπίλωσης προσωπικότητας

Τα όσα ισχυρίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, διέψευσε με σχετική δήλωση η δικηγόρος της κοπέλας Α. Κρεμιζά. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι δύο ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής και της προσωπικότητάς της.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η 19χρονη μετά τον ομαδικό βιασμό της, με την αποδεδειγμένα σοβαρή σωματική και ψυχική βλάβη που αυτή υπέστη, "μετατράπηκε" για τις ανάγκες της υπεράσπισης των δραστών, αλλά κυρίως για την υποβάθμιση της τραγικής, πρωτοφανούς (όσον αφορά τους δράστες και τον χώρο) ποινικά κολάσιμης πράξης, σε γυναίκα που δήθεν επιζητούσε να γνωριστεί για να συνευρεθεί μαζί τους, στη συνέχεια τους "παρέσυρε" στο ΑΤ Ομονοίας, που η ίδια είχε επιλέξει (!!), όπου τελικά πέτυχε να ζήσει τη "φαντασίωσή της" που τόσο επιθυμούσε!! Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες, επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως "φυλάκων" της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ' επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο ΑΤ Ομονοίας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ