Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Νέα στοιχεία για τη δράση του βρώμικου κυκλώματος

Συνεχίζεται η φρίκη με την υπόθεση συστηματικού βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, η οποία θα κληθεί να καταθέσει και για τέταρτη φορά, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λόγω νέων στοιχείων για το κύκλωμα παιδοβιαστών. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν εντοπιστεί 51 διαφορετικά προφίλ της ανήλικης (που το πιθανότερο είναι να είχε φτιάξει ο Μίχος), εκ των οποίων τα 35 δοκιμαστικά, όπου χρησιμοποιήθηκε η επιλογή για δωρεάν είσοδο στην εφαρμογή Blindchat.gr για τις γυναίκες, και 16 προφίλ που περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες, π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σημειωτέον, τρία από τα προφίλ ως φωτογραφία προφίλ χρήστη διαθέτουν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανήλικη. Ο χειριστής των προφίλ της ανήλικης δήλωνε ότι πρόκειται για νεαρή γυναίκα, περί τα 16 - 17 έτη, και ζητούσε αμοιβή 50 έως 230 ευρώ για ερωτική συνεύρεση εντός του οχήματος του συνομιλητή, με τόπο συνάντησης τον σταθμό Μετρό των Σεπολίων. Γίνεται λόγος για 212 προφίλ αγνώστων ανδρών που ο καθένας τους έχει επικοινωνήσει με την 12χρονη τουλάχιστον μία φορά.

Μετά τον 26χρονο αστυνομικό της ΓΑΔΑ, ο οποίος έχει τεθεί σε πειθαρχικό έλεγχο γιατί ήρθε σε επαφή με την 12χρονη, ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της, η οποία έχει προφυλακιστεί, επικαλείται πληροφορίες και για δεύτερο αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οπως ανέφερε, η εντολέας του τού μετέφερε ότι στο κατάστημα του Ηλία Μίχου σύχναζαν εν ενεργεία και μη αστυνομικοί, ενώ επανέλαβε αυτό που είχε γίνει γνωστό από την αρχή της καταγγελίας, ότι αυτή δεν έγινε δεκτή την πρώτη φορά από το ΑΤ Κολωνού, όπου η γυναίκα περίμενε 2,5 ώρες και της είπαν να πάει την επόμενη μέρα, οπότε την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που ζήτησε η μητέρα από την πρώην σύζυγο του 53χρονου, ο συνήγορος υποστήριξε ότι «θα ήταν παράξενο αν δεν είχε γίνει καταγγελία, αλλά πρώτα έγινε η καταγγελία και μετά πήρε χρήματα από την σύζυγο του 53χρονου, και σε κάθε περίπτωση τα ποσά αυτά δεν σχετίζονται με την κατηγορία της μαστροπείας». Τέλος, χαρακτήρισε λάθος την προφυλάκιση της 37χρονης, κάνοντας λόγο για «βιαστική και τελείως λανθασμένη τακτική απέναντι στην μητέρα. Η προσωρινή κράτηση αυτή έχει να κάνει και με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί».

Την ίδια ώρα συνεχίζεται καθημερινά ο «κανιβαλισμός» σε βάρος της 12χρονης, μέσα από διάφορες εκπομπές και ιστοσελίδες των αστικών ΜΜΕ, η δικογραφία για την υπόθεση γίνεται «φύλλο και φτερό» και αναπαράγεται σε μεγάλες διαστάσεις η σαπίλα του συστήματος που υπερασπίζονται.

Χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντ. Ελευθεριάνος, διέταξε κατεπείγουσα νέα εισαγγελική έρευνα για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου. Σκοπός της έρευνας, να διακριβωθεί αν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί σχετική διακίνηση, τότε η έρευνα θα στραφεί κατά των προσώπων που εμφανίζονται να έχουν προβεί σε αυτές τις ενέργειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ