Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Κακοποίηση 4χρονου από 28χρονο

Δεν έχει τελειωμό η σαπίλα με την κακοποίηση μικρών παιδιών. Αλλη μια υπόθεση φρίκης για τη σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού έγινε γνωστή στο Αγρίνιο, όπου έχει συλληφθεί και διώκεται ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Γ' Εθνικής Δ. Κραβαρίτης, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2021, ο πατέρας του 4χρονου παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν φαντάρος, ότι κακοποίησαν τον 4χρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν εργαζόμενη ως baby siter, και γι' αυτόν τον λόγο ο γιος της είχε εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι. Ο πατέρας του τετράχρονου κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού, σε συνδυασμό με κάποιες ζωγραφιές του που τον ανησύχησαν. Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και άρχισε να «ξετυλίγεται το κουβάρι».

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από το Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ