ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 16 Ιούλη 2004
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

54124 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρ. πρωτ.: 61624

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη επιστημόνων αναγνωρισμένου επιστημονικού κύρους, κατόχων διδακτορικού διπλώματος, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, με πλήρη ή μερική απασχόληση (σύμφωνα με το Π.Δ. 407/80), ή με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τη διεξαγωγή διδακτικού, επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης, στα ακόλουθα μαθήματα:

1. Οικονομική της Αμυνας

2. Εισαγωγή στην Πληροφορική

3. Εφαρμοσμένη Πληροφορική

4. Αγροτική Ανάπτυξη

5. Αγροτική Οικονομία

6. Συνεταιριστική Οικονομική

7. Μάρκετινγκ

8. Διοίκηση

9. Διοίκηση Επιχειρήσεων

10. Μαθηματικά Οικονομικών Επιστημών Ι και II

11. Μακροοικονομική II

12. Εφαρμοσμένη Οικονομική

13. Οικονομική του περιβάλλοντος

14. Θεωρία Οικονομικής Πολιτικής Ι.

Οι διδάσκοντες που θα επιλεγούν θα παρέχουν συμπληρωματικό έργο όπως αυτό θα καθοριστεί από τη Γενική Συνέλευση, του Τμήματος, ανάλογα με το είδος της σύμβασης και την απασχόλησή τους (πλήρη ή μερική). Οι ειδικότεροι όροι και συμφωνίες των προσλήψεων θα καθοριστούν από τη σχετική σύμβαση εργασίας ή έργου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι μπορούν να είναι και πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από 16 Αυγούστου 2004 μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2004 στη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Ο τελικός αριθμός των συμβασιούχων που θα προσληφθεί από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής ΝΟΠΕ του ΑΠΘ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των πιστώσεων που θα δοθούν από το ΥΠΕΠΘ. Οι συμβάσεις μπορεί να είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, ανάλογα με τον αριθμό των μαθημάτων, των εργαστηρίων και των ωρών διδασκαλίας που θα παρέχει ο κάθε διδάσκων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει στην αίτησή τους να αναφέρουν τα μαθήματα που επιθυμούν να διδάξουν. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύονται από τα εξής:

1. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα.

2. Υπόμνημα για τις σπουδές και την επιστημονική τους δραστηριότητα.

3. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους -αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από A.E.I. του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί ψευδούς δηλώσεως, αν κατέχουν ή όχι δεύτερη απασχόληση στον Δημόσιο Τομέα ή σε Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου ή στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου Τομέα ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, ή οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική απασχόληση ή συνταξιοδοτούνται από τους παραπάνω φορείς.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10.00 έως 13.00, στη Γραμματεία του Τμήματος, Τηλέφωνα 2310.995.254, -55, -56, -58, -61.

Θεσσαλονίκη, 5 Ιουλίου 2004

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
2° ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αρ. πρωτ.: 57

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσληψης δύο (2) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος, που εδρεύει στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος για τις εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ειδικότητα: Καθαρίστρια. Αριθμός: 1. Ειδικά τυπικά προσόντα: Κανένα προσόν. Χρονική διάρκεια: 8 μήνες

Ειδικότητα: Οικογενειακή Βοηθός. Αριθμός: 1. Ειδικά τυπικά προσόντα: Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Χρονική διάρκεια: 8 μήνες

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών και άνω (παρ. 6 άρθρο 21 Ν. 2190/1994 σε συνδυασμό με την παρ. 11 άρθρο 10 του Ν.3051/2002).

2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για τις θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (2207/1994 αρθρ.4 παρ.6).

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός Λεωφόρος Καραμανλή στάση ΟΤΕ και ειδικότερα στη γραμματεία του 2ου ΚΑΠΗ Δήμου Αρτέμιδος αρμόδια υπάλληλος κα Βασιλοπούλου Ελισσάβετ, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (παρ. 10 άρθρο 21 Ν.2190/1994).

Αρτεμις 13/7/2004

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αρ. πρωτ.: 33439

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο Δήμαρχος Νικαίας διακηρύττει ότι:

Στις 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2004 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10.45 έως 11.00 π.μ. εκτίθεται σε φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία, που θα γίνει στο Δημαρχείο Νικαίας ενώπιον της Δημαρχιακής Επιτροπής, η εκμίσθωση μιας (1) θέσης για πώληση ψημένων κάστανων και καλαμποκιών έξω από την είσοδο του ΠΓΝΝ.

Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των 4.000 ευρώ.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού μέχρι της συμπλήρωσης ενός (1) έτους.

Για τη συμμετοχή στη δημοπρασία κατατίθεται ως εγγύηση γραμμάτιο του ΤΠΔ ή άλλης αναγνωρισμένης Τράπεζας ποσού 400 ευρώ.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα προβλεπόμενα από τη με αρ. 518/2004 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στο Δήμο πέντε ημέρες νωρίτερα από την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, ήτοι μέχρι 29-7-2004.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από το Τμήμα Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Νίκαια 13-7-2004

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΕΪΜΠΕΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ Α' ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αρ. πρωτ.: 3852

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Δ.Ε.Π.) ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ανακοινώνουμε ότι στις 21/06/2004 στο με αριθμ. 106 Φ.Ε.Κ. (τ.π.) δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, Τομέα Εδαφολογίας και Γεωργικής Χημείας, με γνωστικό αντικείμενο «Γονιμότητα και βιολογία Εδάφους».

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την 7.9.2004.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, τηλ.: 210.5294.122.

ΑΘΗΝΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ Ν. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY IKA

ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΔΕΙΟΔΩΡΟΣΗΜΟΥ Β'ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 2004 ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ

1. Στις 19/7/04 αρχίζει από τα Υποκ/τα - Παρ/τα του ΙΚΑ η καταβολή Δωροσήμου του Β' τετραμήνου του 2004.

2. Η πληρωμή θα γίνει στο χρονικό διάστημα από 19/7/04 μέχρι 4/8/04 κατά τις ημερομηνίες 19, 21, 22, 26, 28/7 και 3, 4/8/04 κατά τις ώρες 5.30μ.μ. έως 8.30μ.μ.

Δικαιολογητικά πληρωμής:

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Για τους απογραφέντες μέχρι 3/2/2002 η προσκόμιση ΔΑΤΕ ή βιβλιάριο εντολών ασφάλισης
  • Για τους απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά η προσκόμιση της βεβαίωσης Απογραφής Ασφαλισμένου
  • Για τους απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει βεβαίωση Απογραφής, βεβαίωση από το Τμήμα Μητρώου του Υποκ/τος - Παρ/τος απογραφής τους ότι έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα.

3. Το δωρόσημο καταβάλλεται και μέσω Τραπεζών σε όσους οικοδόμους εκδήλωσαν επιθυμία και υπέβαλαν τη σχετική αίτηση - δήλωση. Ειδικά για τους παραπάνω η κατάθεση του δικαιούμενου ποσού δωροσήμου στον τραπεζικό τους λογαριασμό θα πραγματοποιηθεί την 15/7/2004.

4. Για όσους από τους οικοδόμους δεν εκδόθηκε απόδειξη πληρωμής εξ αιτίας σημαντικής έλλειψης στοιχείων που τους αφορούν στην Α.Π.Δ., επεξεργάστηκαν τα ασφαλιστικά τους στοιχεία και εκτυπώθηκαν ειδικές καταστάσεις μέσω των οποίων είναι δυνατή η καταβολή δωροσήμου και σε αυτούς από τα Υποκ/τα και Παρ/τα απασχόλησής τους, έτσι ώστε να μην αναμένουν την επόμενη περίοδο πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούν στο Υποκ/μα της περιοχής τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Αρ. πρωτ.: 12790

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΕΡΙΝΩΝ - ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΕΤΟΣ 2004

Ο Δήμαρχος Αμαλιάδας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας αξίας 72.352,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Αμαλιάδας την 28/7/2004 και ώρα 11 π.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η αποσφράγιση.

Η εκτέλεση της προμήθειας διέπεται από τις διατάξεις της 11389/93 Υπουργικής απόφασης (ΕΚΠΟΤΑ).

Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αμαλιάδας τηλ. 2622038500. (34/2004)

Αμαλιάδα 13/7/2002

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ζαχαρόπουλος Βασίλειος

Αντιδήμαρχος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ Α' ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αρ. πρωτ.: 3843

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Δ.Ε.Π.) ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ανακοινώνουμε ότι στις 24/06/2004 στο με αριθμ. 113 Φ.Ε.Κ. (τ.π.) δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσεως Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής, βαθμίδας Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «Διατροφή Ζώων με έμφαση στα φυτοφάγα μονογαστρικά» και στις 25/06/2004 στο με αριθμ. 116 Φ.Ε.Κ. (τ.π.) δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσεως Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) του Γενικού Τμήματος, Τομέα Πληροφορικής, Μαθηματικών και Στατιστικής, βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματική Ανάλυση».

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την 7.9.2004.

Περισσότερες πληροφορίες στις Γραμματείες των Τμημάτων Ζωικής Παραγωγής στο τηλ. 210.5294.414 και Γενικού στο τηλ. 210.5294.052.

ΑΘΗΝΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ

ΜΑΝΟΛΗΣ Ν. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Τμήμα Χημείας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης Εντεταλμένου Επίκουρου Καθηγητή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 473/1983, για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών των μαθημάτων «Εργαστήρια Γενικής Χημείας Ι» και «Φασματοσκοπικές Μέθοδοι στη Βιοανόργανη Χημεία», για το ακαδημαϊκό έτος 2004-2005.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που έχουν τα νόμιμα προσόντα (διδακτορικό δίπλωμα κ.τ.λ.), να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος (Λ. Κνωσού, 71409 Ηράκλειο Κρήτης), μέσα σε αποκλειστική προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης στον ημερήσιο Τύπο, αίτηση υποψηφιότητας και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Βιογραφικό σημείωμα για τις σπουδές και την επιστημονική δράση σε (30) αντίτυπα.

2. Επικυρωμένα αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών.

3. Επιστημονικά δημοσιεύματα σε 4 πλήρεις σειρές.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας, τηλ. 2810/393.620.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

ΦΩΤΙΟΣ ΝΤΑΗΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ