ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2005
Σελ. /40
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ με το ΠΑΜΕ!

Με κάθε μέσο, όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στις 56 ακόμα συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

Εγκαιρα και με κάθε μέσο, όλοι οι δρόμοι της Αθήνας οδηγούν αύριο στις προσυγκεντρώσεις και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Εγκαιρα και με κάθε μέσο, όλοι οι δρόμοι της Αθήνας οδηγούν αύριο στις προσυγκεντρώσεις και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Αύριο απεργούμε! Εργάτες και υπάλληλοι, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, νέοι και νέες. Για να πάρει απάντηση η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν τις επιλογές του κεφαλαίου. Για ν' ακουστεί βροντερό το μήνυμα αντίστασης στην αντεργατική επέλαση και στα δεκανίκια της μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, κάθε εργαζόμενος μπορεί και πρέπει αύριο να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία της πανεργατικής απεργίας και των συγκεντρώσεων του ΠΑΜΕ σε 57 συνολικά πόλεις όλης της χώρας. Να βγει μπροστά, με τα αιτήματα των σύγχρονων και πραγματικών αναγκών του. Να περιφρουρήσει μαζί με τις ταξικές δυνάμεις την απεργία στο χώρο της δουλιάς του. Να δώσει αποφασιστική συνέχεια στους αγώνες της αντίστασης και διεκδίκησης, στους οποίους πρωτοστάτησε αταλάντευτα το ΠΑΜΕ.

«Καμιά ανοχή στην πλουτοκρατία και στα κέρδη της, καμιά ανοχή στα κόμματα που τη στηρίζουν»! Μ' αυτό το σύνθημα, αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, με κεντρική αυτή της Αθήνας, στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Με κάθε μέσο και με δεδομένη τη συμμετοχή των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην απεργία, οι απεργοί εργάτες και υπάλληλοι πρέπει έγκαιρα να εξασφαλίσουν τη μετάβασή τους στο κέντρο της Αθήνας και στις απεργιακές προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που έχουν οριστεί για τις 10.30 το πρωί.

Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία και στη συγκέντρωση απευθύνει ανάμεσα σε δεκάδες άλλα σωματεία και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ του ΠΑΜΕ.

Σήμερα, οι περιοδείες του ΠΑΜΕ, των ταξικών δυνάμεων, στην Αθήνα ολοκληρώνονται στους παρακάτω - ανάμεσα σε άλλους - χώρους: Στους εργάτες των Δήμων Περιστερίου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Ανω Λιοσίων, Αλίμου, Γαλατσίου και Υμηττού, στη ΔΕΗ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, στα γραφεία του ΥΠΕΧΩΔΕ, στην ΕΥΔΑΠ στην Υλίκη, στην πρώην αμερικανική βάση και στο Εθνικό Μουσείο.

Τέλος, στο πλαίσιο της πλατιάς εξόρμησης που πραγματοποιούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ ενόψει της αυριανής απεργίας, η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ προγραμματίζει σήμερα περιοδεία στον ΗΣΑΠ πλατείας Αττικής, στις 8 π.μ. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Πλατύ άνοιγμα στη Θεσσαλονίκη

Σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή πανεργατική απεργία και στην ταξική συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο άγαλμα του Βενιζέλου κάλεσαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ και μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Παρουσιάζοντας την εμπειρία η οποία προκύπτει από τις περιοδείες και τις εξορμήσεις που πραγματοποιούν στους χώρους δουλιάς και τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους, σημείωσαν πως αναδεικνύεται ολοένα και πιο καθαρά ότι σε συνθήκες έντασης της αντιλαϊκής επίθεσης και με δεδομένο το ρόλο των συνδικαλιστικών πλειοψηφιών, που καθημερινά ξεκαθαρίζει περισσότερο πως στέκονται εμπόδιο στην ικανοποίηση των αναγκών των εργαζομένων, οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν ότι είναι ζωτικής σημασίας η αγωνιστική - ταξική ανάταση του συνδικαλιστικού κινήματος, το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ.

Οπως σημείωσε ο Σ. Ζαριανόπουλος, στέλεχος του ΠΑΜΕ και γγ του ΕΚΘ, η επιτυχία και η μαζικότητα του απεργιακού συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ είναι μέτρο για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης της 14ης του Δεκέμβρη. Σ' αυτή την κατεύθυνση, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, με περιοδείες, συσκέψεις, μαζώξεις, συνελεύσεις, παλεύουν μέχρι την τελευταία ώρα, και οργανώνουν και την περιφρούρηση της απεργίας στους χώρους δουλιάς. Χτες περιοδείες πραγματοποιήθηκαν στα εργοστάσια βιομηχανικών αερίων στη Σίνδο, στην «ΕΛΛΕΝΙΤ», στην «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ», στα χημικά εργοστάσια, στα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα ΚΑΠΗ.

Ενθαρρυντικά μηνύματα στη Θεσσαλία

Λίγες ώρες πριν την αυριανή απεργία και οι συνδικαλιστές του ταξικού εργατικού κινήματος στη Θεσσαλία αξιοποιούν κάθε λεπτό για να μη λείψει ούτε ένας εργαζόμενος του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα από την απεργία και, ταυτόχρονα, όσο το δυνατόν περισσότεροι να συστρατευτούν με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και, κόντρα στην παραπλανητική «αγωνιστική» τακτική των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, να δώσουν ταξικό περιεχόμενο και προοπτική στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση.

Ετσι και χτες συνεχίστηκαν οι περιοδείες συνδικαλιστικών κλιμακίων σε εργοστάσια, γιαπιά, υπηρεσίες και άλλους χώρους δουλιάς, που συνδυάζονται με μοίρασμα ενημερωτικού υλικού, με ομιλίες και συζητήσεις. Επιπλέον, πραγματοποιούνται συσκέψεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις, διακινούνται φυλλάδια κι ανακοινώσεις, τοποθετούνται αφίσες και πανό, γίνονται παρεμβάσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ απευθύνουν και οι συνταξιουχικές οργανώσεις, ενώ τη συμπαράστασή τους στην πάλη των εργαζομένων εκφράζουν οι Ενωτικές Ομοσπονδίες του συνεπούς αγροτικού κινήματος, εκπρόσωποι των ριζοσπαστικών δυνάμεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύλλογοι γυναικών, οργανώσεις αντιστασιακών και άλλοι μαζικοί φορείς.

Συνδικαλιστές που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους εργαζόμενους δηλώνουν στον «Ρ» ότι αυτή η μαζική ενημερωτική εξόρμηση δεν μπορεί παρά να έχει θετικά αποτελέσματα, όχι μόνο για την επιτυχία της αυριανής απεργίας, αλλά και για τους νέους αγώνες που έρχονται, καθώς γίνεται φανερό ότι το μήνυμα του ΠΑΜΕ βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση κι αποδοχή στους εργαζόμενους της περιοχής κι όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως μόνο με την αγωνιστική συσπείρωσή τους στο ταξικό εργατικό κίνημα μπορούν να διασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα της πάλης τους και να εξασφαλίσουν την προοπτική της.

Να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης που οργανώνει το ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 14 του Δεκέμβρη στις 10 το πρωί στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, αποφάσισε και το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε πρόσφατα.

Να μη λείψει κανείς!

Χιλιάδες προκηρύξεις του ΠΑΜΕ για την απεργία και την αυριανή απεργιακή συγκέντρωση άλλαξαν το περασμένο Σάββατο χέρι, στη μαζική εξόρμηση που διοργάνωσε η Γραμματεία Αθήνας του Πανεργατικού Μετώπου στα καταστήματα και την αγορά στο κέντρο της πόλης. Δεκάδες συνδικαλιστές, στην πλειοψηφία τους νέοι εργαζόμενοι, ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, μπήκαν σε εκατοντάδες μαγαζιά, διέσχισαν την κεντρική αγορά, μίλησαν με τους εργαζόμενους στους πάγκους και όσους βγήκαν για τα ψώνια τους, μετέφεραν το μήνυμα του απεργιακού αγώνα. «Την Τετάρτη με το ΠΑΜΕ. Να μη λείψει κανείς. Να στείλουμε μήνυμα πως "δεν πάει άλλο" με την πολιτική τους. Πως τον πλούτο που παράγουμε τον δικαιούμαστε, είναι δικός μας». Η ντουντούκα κάλυψε τη βουή της αγοράς, στην Αθηνάς, την Ερμού και τους παράπλευρους δρόμους, από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα. Τα μηνύματα από τους εργαζόμενους, ενθαρρυντικά. Και το κάλεσμα, ξανά και ξανά, από την ντουντούκα και τα χείλη των νέων εργαζομένων: «Ολοι στην απεργία! Ολοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης!».

Αντίσταση και αντεπίθεση

Η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από το κεφάλαιο σήμερα, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά εντείνεται και κλιμακώνεται. Αφορά το σύνολο των δικαιωμάτων και κατακτήσεών τους (εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά, πολιτικά).

Δεν πρόκειται για προσωρινή επίθεση, είναι επίθεση χωρίς τέλος και όρια. Σπρώχνει μέρα με τη μέρα τους εργαζόμενους στη μαζική φτώχεια και την ανεργία, από τη μια, και, από την άλλη, εκτινάζει σε πρωτοφανή ύψη τα κέρδη του κεφαλαίου.

Φορείς της αντεργατικής πολιτικής είναι τα κόμματα της δικομματικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ πριν, ΝΔ τώρα, που οι κυβερνήσεις τους εφαρμόζουν την ίδια πολιτική, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη κυβέρνηση. Ακολουθώντας με θρησκευτική ευλάβεια την πολιτική της ΕΕ, στηριζόμενοι και από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Σημαντική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση των εργαζομένων έχουν οι πλειοψηφίες των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, που υιοθετούν τα ιδεολογήματα του κεφαλαίου για ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα και προσαρμόζουν τα αιτήματα και τις ανάγκες των εργαζομένων στο πλαίσιο αύξησης της κερδοφορίας του, προσπαθώντας να εξοστρακίσουν την όποια δυναμική αναπτύσσεται από τα κάτω, ενσωματώνοντας και παροπλίζοντας το συνδικαλιστικό κίνημα με αναποτελεσματικές κραυγές και υπονομευόμενες από πριν απεργίες.

Το βάρος της οργάνωσης της εργατικής τάξης για την αντίσταση και ανατροπή στην αντεργατική πολιτική σήκωσε και σηκώνει το ΠΑΜΕ με συνέχεια, συνέπεια και αποφασιστικότητα όλο αυτό το διάστημα.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, όλο αυτό το διάστημα, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων μέσα και έξω στις επιχειρήσεις, στα εργοστάσια και τα γιαπιά, προβάλλοντας αιτήματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας, ξεπερνώντας πολλές φορές τον εαυτό τους.

Ηταν αυτή η συνεπής προσπάθεια, το πείσμα και η αποφασιστικότητα, που έκανε το ΠΑΜΕ να οργανώσει το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων ετών στην Αθήνα στις 12 Νοέμβρη, κάνοντας πολλούς να χάσουν την ψυχραιμία και τον ύπνο τους. Αλλά και τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, να μαϊμουδίζουν ενόψει της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη.

Οι εργαζόμενοι, αξιοποιώντας την εμπειρία και τη δυναμική της κινητοποίησης της 12ης Νοέμβρη, μπορούν και επιβάλλεται να πάρουν την ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Δεκέμβρη στα χέρια τους και με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ να διαμορφώσουν όρους αποφασιστικής κλιμάκωσης του αγώνα, στην προοπτική της σύγκρουσης και ανατροπής κάθε αντεργατικής πολιτικής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, και ιδιαίτερα αυτούς που γνώρισαν το ΠΑΜΕ μέσα από την καθημερινή δράση, να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 14 Δεκέμβρη, συνάδελφο το συνάδελφο, μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς και τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 11 π.μ. Για να ακουστεί δυνατή, καθαρή και με αποφασιστικότητα η εργατική φωνή, για σταθερή δουλιά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια, για μια κοινωνία αλληλεγγύης και χωρίς εκμετάλλευση.

Τώρα μαζί με το ΠΑΜΕ μπορούμε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την εργατική αντίσταση και αντεπίθεση.


Γιώργος ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ
Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 57 πόλεις

Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν οριστεί στις παρακάτω πόλεις:

Αθήνα, 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

Θεσσαλονίκη, 10 π.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Πειραιάς, 10.30 π.μ. στην πλατεία Λουδοβίκου (Ηλ. Σταθμός).

Μέγαρα, 10 π.μ. στην πλατεία Ηρώων.

Λαύριο, 10.30 π.μ. στην πλατεία Μεταλλωρύχων.

Βέροια, 10 π.μ. στην πλατεία Ωρολογίου.

Δράμα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Κοζάνη, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Πτολεμαΐδα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Φλώρινα, 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Γρεβενά, 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Καστοριά, 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Κατερίνη, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Κιλκίς, 10.30 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης.

Νάουσα, 10 π.μ. στην πλατεία Καρατάσου.

Σέρρες, 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Καβάλα, 10 π.μ. στην πλατεία Καπνεργάτη.

Ξάνθη, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Κομοτηνή, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Αλεξανδρούπολη, 10 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο.

Γιαννιτσά, 10 π.μ. στην πλατεία ΕΠΟΝ.

Λιτόχωρο, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Λάρισα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Βόλος, 10.30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Καρδίτσα, 10 π.μ. στη Νέα Αγορά.

Τρίκαλα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Πάτρα, 10 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Κόρινθος, 10 π.μ. στα Περιβολάκια.

Αίγιο, 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Αργοστόλι, 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Τρίπολη, 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Καλαμάτα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Αργος, 10.30 π.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου.

Ζάκυνθος, 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Πύργος, 10.30 π.μ. στην πλατεία ΟΤΕ.

Γιάννενα, 10 π.μ. στο Δημαρχείο.

Αρτα, 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Αγρίνιο, 9.30 π.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.

Λευκάδα, 9 π.μ. στον Αγιο Μηνά.

Πρέβεζα, 10 π.μ. στο Φόρο.

Κέρκυρα, 10 π.μ. στην πλατεία Σορόκο.

Ηγουμενίτσα, 10 π.μ. στον πεζόδρομο.

Χαλκίδα, 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Αλιβέρι, 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Θήβα, 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.

Λιβαδειά, 10.30 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Λαμία, 10 π.μ. στην πλατεία Πάρκου.

Αμφισσα, 11 π.μ. στην πλατεία Λαού.

Χανιά, 10 π.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ηράκλειο, 10 π.μ. στην πλατεία Λιονταριών.

Ρέθυμνο, 10 π.μ. στο Δημαρχείο.

Ιεράπετρα, 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία (Δημαρχείο).

Σάμος, 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Χίος, 10 π.μ. στην είσοδο της Απλωταριάς.

Ρόδος, 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Λέσβος, 10.30 π.μ. στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη.

Λήμνος, 10 π.μ. στο λιμάνι της Μύρινας.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Για την αυριανή πανεργατική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει τις εξής προσυγκεντρώσεις, για τις 10.30 π.μ.:

  • Χαλκοκονδύλη και Πατησίων: Για τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό τομέα και τις πρώην ΔΕΚΟ.
  • Ομόνοια: Για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, τους ΟΤΑ, Δασκάλους - Καθηγητές και τους μαζικούς φορείς όλων των συνοικιών.
  • Στα Χαυτεία: Το Συντονιστικό των Φοιτητικών Συλλόγων.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό

Πλατύ κάλεσμα στα συνδικάτα της Αθήνας και τους εργαζόμενους να δώσουν μέχρι και την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απευθύνει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ.

Με στόχο ούτε λεπτό να μη μείνει αναξιοποίητο, οι ταξικές δυνάμεις καλούν κάθε εργάτη και υπάλληλο, καθώς και τους φορείς σε κάθε συνοικία, να συμμετέχουν σήμερα μαζικά στις πικετοφορίες που διοργανώνονται στις 6.30 μ.μ. στο μετρό Αμπελοκήπων, στα Πετράλωνα, στα Σεπόλια, στο Γαλάτσι, στο Εμπορικό Κέντρο Ν. Ιωνίας και στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο Μαρούσι, στο Εμπορικό Κέντρο Πετρούπολης, στην πλατεία Ιλίου στα Λιόσια, στο Εμπορικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων, στο Καματερό, στο Κουκάκι, στις οδούς Δημητρακοπούλου, Μακρυγιάννη, Βεΐκου και στις 6.00 μ.μ. στον πεζόδρομο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι, στα καταστήματα του Αιγάλεω (Ιερά Οδός), στη Στρατάρχου Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι και στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

Ανάμεσα στις δεκάδες περιοδείες, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα βρεθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο πολυκατάστημα «The Mall» (Δε Μολ) στο Μαρούσι, πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τέλος, η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να δώσουν αύριο με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα τη μάχη της περιφρούρησης σε κάθε χώρο δουλιάς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ