Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό

Πλατύ κάλεσμα στα συνδικάτα της Αθήνας και τους εργαζόμενους να δώσουν μέχρι και την τελευταία ώρα τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της κεντρικής απεργιακής συγκέντρωσης στις 11 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, απευθύνει η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ.

Με στόχο ούτε λεπτό να μη μείνει αναξιοποίητο, οι ταξικές δυνάμεις καλούν κάθε εργάτη και υπάλληλο, καθώς και τους φορείς σε κάθε συνοικία, να συμμετέχουν σήμερα μαζικά στις πικετοφορίες που διοργανώνονται στις 6.30 μ.μ. στο μετρό Αμπελοκήπων, στα Πετράλωνα, στα Σεπόλια, στο Γαλάτσι, στο Εμπορικό Κέντρο Ν. Ιωνίας και στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο Μαρούσι, στο Εμπορικό Κέντρο Πετρούπολης, στην πλατεία Ιλίου στα Λιόσια, στο Εμπορικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων, στο Καματερό, στο Κουκάκι, στις οδούς Δημητρακοπούλου, Μακρυγιάννη, Βεΐκου και στις 6.00 μ.μ. στον πεζόδρομο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι, στα καταστήματα του Αιγάλεω (Ιερά Οδός), στη Στρατάρχου Καραϊσκάκη στο Χαϊδάρι και στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

Ανάμεσα στις δεκάδες περιοδείες, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα βρεθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα στο πολυκατάστημα «The Mall» (Δε Μολ) στο Μαρούσι, πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τέλος, η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να δώσουν αύριο με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα τη μάχη της περιφρούρησης σε κάθε χώρο δουλιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ