Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πέτυχαν την ανάκληση της απόλυσης

Στην ανάκληση της απόλυσης της συνδικαλίστριας Μαρίας Μουτσιανά, οδήγησε η αγωνιστική παρέμβαση του ταξικού Σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αποδεικνύοντας ότι η δράση μέσα από τα ταξικά συνδικάτα μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην εργοδοτική ασυδοσία.

Θυμίζουμε πως στις 18 Νοέμβρη η διεύθυνση της εταιρίας «ΥΙΟΙ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΙ και ΣΙΑ ΑΕΕΕ» ανακοίνωσε στην Μ. Μουτσιανά ότι απολύεται, εν γνώσει της ιδιότητάς της ως μέλους της διοίκησης του σωματείου. Ολο το προηγούμενο διάστημα, το σωματείο έδωσε μάχη μέσα και έξω από το χώρο δουλιάς, ασκώντας πίεση και με τη μεσολάβηση της Επιθεώρησης Εργασίας, «κερδίζοντας άλλη μια μάχη απέναντι στην εργοδοσία, που θέλει να αποψιλώσει τους χώρους δουλιάς από τους συνδικαλιστές που ανήκουν στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του.

«Με τη συλλογική δράση με τα ταξικά μας σωματεία, δίνουμε απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δε θα επιτρέψουμε να περάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να τους εμποδίσουν να έρθουν σε επαφή με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και να διεκδικήσουν αιτήματα, που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ