ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σειρά περιοδειών πραγματοποιεί τις επόμενες μέρες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Συγκεκριμένα, πρόκειται να επισκεφτεί:

Σήμερα Παρασκευή

-- Την Πετρούπολη, όπου στις 12.30 το μεσημέρι θα συναντηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντίστασης 61) με τους εργαζόμενους στο δήμο.

-- Την Ηλιούπολη, όπου στις 5.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στη συνοικία Αγία Μαρίνα (σημείο εκκίνησης η πλατεία Ανεξαρτησίας). Θα ακολουθήσει συγκέντρωση στο καφενείο απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημαρχείου με θέμα «Γυναίκες και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Αύριο Σάββατο

-- Το Περιστέρι, όπου στις 18.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης στην Ανθούπολη. Στις 19.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στο Λόφο Αξιωματικών στην ταβέρνα «ο Μάκης», οδός Τζ. Κένεντι και Πάρνηθος 91.

Την Κυριακή 8/9

Στο Ελληνικό, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 19.30. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Μπ. Χολίδης που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ