ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 13 Απρίλη 2000
Σελ. /24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟ 0-2
«Καθάρισε» στην επανάληψη

Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 2-0 στου Χαριλάου
Ο Πολωνός άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» στο 2-0 στου Χαριλάου
Πιο εύκολα από ό,τι αναμενόταν πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Χαριλάου, αφού δε συνάντησε σοβαρή αντίσταση από τον Αρη. Η νίκη των «πρασίνων» με 2-0 τους δίνει το δικαίωμα να βρίσκονται ακόμα στο κυνήγι του τίτλου, περιμένοντας πάντα το στραβοπάτημα των αιωνίων αντιπάλων τους.

Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο ήταν περισσότερο αναγνωριστικό από ό,τι ουσιαστικό. Οι δύο ομάδες ήθελαν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ, αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει καθώς τα λάθη ήταν πολλά και για τους δύο.

Οι φάσεις που έγιναν ήταν λίγες. Στο 13' ο Κυζερίδης έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Παναθηναϊκός στο 39' πλησίασε τα καρέ του Κατεργιαννάκη, όμως το σουτ του Λυμπερόπουλου μπλόκαρε ο «κίτρινος» τερματοφύλακας. Στο 45' ο Βαζέχα και ο Λυμπερόπουλος άλλαξαν την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο πρώτος κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αφού έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, μία με τον Βαζέχα και μία με τον Λυμπερόπουλο, ο Πολωνός έβγαλε τα «κάστανα» από τη φωτιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ πάνω στην κίνηση στο 60' κάνοντας το 1-0. Η επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ταλαιπώρησε πολλές φορές ακόμα την άμυνα του Αρη, ώσπου στο 79' ο Λυμπερόπουλος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κατεργιαννάκη, γράφοντας το τελικό 2-0.

ΑΡΗΣ: Κατεργιαννάκης, Κατσιαρός, Λουμπούτης, Χαριστέας, Μαλλούς, Παπαδόπουλος, Κυζερίδης, Ναγκόλι (63' Χριστοδούλου), Γκλούτσκεβιτς (70' Λιολίδης), Θεοδωρίδης (66' Αντριόλι), Αγαθοκλέους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ολιβάρες, Φύσσας, Γκούμας, Χένρικσεν, Μπασινάς, Κιάσσος (81' Γκαλέτο), Σιπνιέφσκι (55' Νασιόπουλος), Βαζέχα (76' Βόκολος), Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
«Λυτρωτής» ο Λουτσιάνο

Παρατρίχα... γλίτωσε χτες ο Ολυμπιακός την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ και την ταυτόχρονη απώλεια των βαθμών της νίκης, κόντρα στον Ηρακλή, στην ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ήρθε στις καθυστερήσεις (92') από λυτρωτική ενέργεια του Βραζιλιάνου Λουτσιάνο. Ομως, λίγο έλειψε, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να... αυτοκαταστραφεί σε έναν αγώνα που αν και ξεκίνησε με νωθρότητα από την πλευρά των γηπεδούχων, κατέληξε να είναι μία παράσταση για ένα ρόλο. Από την αρχή, οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και οι χαμένες ευκαιρίες είχαν βρει... καταφύγιο και στα δύο στρατόπεδα. Τα δοκάρια είχαν πάρει φωτιά και η μπάλα δεν έλεγε να μπει ούτε στα «ερυθρόλευκα», αλλά ούτε και στα «κυανόλευκα» δίχτυα. Το πρώτο ταρακούνημα του δοκαριού ήταν στην εστία του Ελευθερόπουλου στο 6' λεπτό από ενέργεια του Σέμπουε. Τη σκυτάλη στο σημάδι των δοκαριών (οριζόντιου και καθέτων) δεν άργησε να πάρει ο Ολυμπιακός. Σύνολο; Τρία. Στο 12' ο Χούτος με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Μαυρογενίδης μιμήθηκε το συμπαίχτη του. Στο 83' λεπτό τρίτωσε το... κακό και άλλαξε η τύχη. Μετά το δοκάρι του Γκόγκιτς στο 83' και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, έφτασε η ώρα τον καθυστερήσεων, όπου και γράφτηκε το τελικό 1-0. Αξίζει να τονιστεί ότι η απόδοση του «γηραιού», η οποία δυσκόλεψε στο 1ο ημίχρονο τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το... παιχνίδι τους, έπεσε ανεξήγητα στο 2ο ημίχρονο και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να βρει το γνωστό επιθετικό της ρυθμό. Παράλληλα, μεγάλο πλήγμα αποτέλεσε για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη η αποβολή του Κυριαζή στο 73', ο οποίος, στιλ... Μαραντόνα, πήγε να σκοράρει με το χέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Πουρσανίδης, Πασσαλής, Νινιάδης, Γιαννακόπουλος (43' Λουτσιάνο), Τζόρτζεβιτς, Χούτος, Αλεξανδρής.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δηλμπέρης, Καπετανόπουλος, Ζαφειρίου, Σέμος, Στολτίδης, Κυριαζής, Βελής, Σέμπουε (90' Κασίμπα), Κωνσταντίνου, Χάγκαν (85' Μπεκιάρης), Κεμπάτζε (60' Ντεμπά).

ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ 4 - 1
Σε ρυθμό ρελαντί

Μάλλον ...παρασυρμένοι από τους συναδέλφους τους στο μπάσκετ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποφάσισαν χθες να μετατρέψουν την αναμέτρηση με την Ξάνθη σε νέο πανηγύρι. Και αν εξαιρέσει κανείς περίπου ένα πεντάλεπτο, τα κατάφεραν (σχεδόν) στο ακέραιο. Δεν είναι μόνο το τελικό 4 - 1, αλλά η κατά διαστήματα απόδοσή τους και κάποιες ενέργειες που αποζημίωσαν όσους βρέθηκαν χθες στη Ν. Φιλαδέλφεια, δίνοντάς τους το δικαίωμα να συνεχίσουν το γλέντι.

Με το ...καλημέρα, οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο 30ό δευτερόλεπτο ο Κωνσταντινίδης από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μπούτσεκ. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους σε ρόλο κομπάρσου. Ετσι στο 19', από κάθετη μπαλιά του Δέλλα, ο Νικολαΐδης ξεπέρασε τον Μπούτσεκ και από πλάγια με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Παρά την υπεροχή του «δικεφάλου» όμως, η Ξάνθη ήταν αυτή που πέτυχε γκολ (38'), μετά από έξοχη ενέργεια και πλασέ του Ζουμπούλη.

Η ...τάξη αποκαταστάθηκε στο 44' από το (συνήθη ύποπτο) Νικολαΐδη με κεφαλιά. Στην επανάληψη, η μορφή δεν άλλαξε. Η ΑΕΚ επιτιθόταν και η Ξάνθη αμυνόταν. Ομως, το όποιο άγχος δημιουργούσε η ρευστότητα του σκορ έδιωξε στο 82' ο Μαλαδένης με πλασέ. Το ...κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο ίδιος παίχτης, που διαμόρφωσε τ' αποτέλεσμα, μ' ένα γκολ «όνειρο». Συρτή σέντρα του Λάκη τον βρήκε περίπου στη γωνία της μικρής περιοχής, απ' όπου με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σχεδόν άριστοι ο διαιτητής Χέλης και ο δεύτερος βοηθός του Χουλιάρας. «Εκκωφαντική παραφωνία», ο πρώτος βοηθός Γιώτας, που έδειχνε, όχι μόνο να μην ξέρει τους κανονισμούς, αλλά και να μην βλέπει στο ένα μέτρο.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Δέλλας, Κωστένογλου, Καψής, Κοπιτσής (68' Σαβέβσκι), Λάκης, Ζήκος, Μάρκος (60' Μαλαδένης), Πέτκοφ, Κωνσταντινίδης (83' Καλιτζάκης), Νικολαΐδης.

Ξάνθη: Μπούτσεκ, Χάβος, Γελαδάρης, Ζωγραφάκης (75' Κυπαρίσσης), Ζαμπρόπουλος, Κεχαγιάς, Πατσατζόγλου, Καρτάλης, Γιανούτσκο, Τουρσουνίδης (65ο λεπτό Αντωνίου), Ζουμπούλης.


Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0
Βραζιλιάνικη υπόθεση...

Σε βαθμολογικές «περιπέτειες» είναι πολύ πιθανό να μπλεχτεί ο Εθνικός Αστέρας μετά τη συντριπτική ήττα που γνώρισε στη Νεάπολη από τον Ιωνικό με 3-0, στην 27η αγωνιστική. Η νίκη των γηπεδούχων ήταν δίκαιη, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα, με εξαίρεση το δοκάρι του Μισέ Μισέ στο 25', οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Πρόσωπο της αναμέτρησης μπορεί να θεωρηθεί ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ιωνικού Κομπαγιάσι, που καθώς όλα έδειξαν είχε τα... κέφια του. Τα δύο, εξάλλου από τα τρία γκολ της ομάδας του ήταν δικής του εμπνεύσεως. Βέβαια, το 1-0 είχε γράψει περίπου 40 λεπτά νωρίτερα ο Νταραγκλίτσας με πολύ όμορφο σουτ. Τις διαστάσεις θριάμβου ωστόσο στη νίκη της ομάδας του έδωσε ο Κομπαγιάσι. Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει 2 φορές. Το 2-0 δημιούργησε στο 86' ενώ το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε στο 88'.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Στρακόσια, Σταμπουλής, Γυριχίδης, Τροντ, Ξανθόπουλος, Νταρακλίτσας, Κομπαγιάσι, Μουτσοντρίγκο, Λεντέσμα, Μπρούστερ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κιούρκος, Λαγός, Τριανταφύλλου, Παύλοβιτς, Γεωργόπουλος (Μιλοβάνοβιτς), Τσαλίκης, Ξάνθης, Μπασινάς, Μισέ Μισέ, Μπράντβιτς (Σβίτλιτσα), Τέσοβιτς.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-2
Δίκαιη μοιρασιά

Ενα συνηθισμένο αποτέλεσμα απέσπασε ο ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 2-2, όπου το χρυσό γκολ πέτυχε ο «ασπρόμαυρος» Παυλόπουλος. Δεν πήρε μεταγραφή στο «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κρητικής ομάδας χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στους γηπεδούχους.

Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε με δύναμη, οι γηπεδούχοι πλησίασαν δύο φορές το γκολ αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Χοσάδα ύστερα από κεφαλιά του Καφέ (5') και από σουτ του Ναλιτζή (11'). Ομως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τον ΟΦΗ να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ με τον Μάουρο στο 21', που πλάσαρε εύστοχα τον Σαμοτούλσκι. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να περάσει ξανά μπροστά, ώστε να ισοφαρίσει. Αυτό τελικά έγινε πραγματικότητα στο 45' όπου ο Δημήτρης Ναλιτζής με χλιαρό σουτ αιφνιδίασε τον Χοσάδα κάνοντας το 1-1.

Στο β' μέρος ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να φτάνει στην περιοχή των Κρητικών, να πιέζει τους φιλοξενούμενους. Ομως ο ΟΦΗ με αντεπιθέσεις κατόρθωσε να σκοράρει για άλλη μια φορά, πάλι με τον Μάουρο, στο 59', μετά από λάθος του Μπορμπόκη. Το τελικό 2-2 έγραψε ο Παυλόπουλος με ένα περίεργο αυτογκόλ στο 85'.

ΠΑΟΚ: Σαμοτούλσκι, Βενετίδης, Κατσιαμπής, Μπράτιτς, Φρατζέσκος, Καφές, Ναλιτζής, Χασιώτης, Καραδήμος, Τετράτζε, Μπορμπόκης.

ΟΦΗ: Χοσάδας, Σταυρακάκης, Δερμιτζάκης, Παυλόπουλος, Σκέντζος, Γκόμεζ, Μάουρο, Μητσιόπουλος, Διγκόζης, Δέδες, Κώτσιος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1
Στο επίκεντρο ο Κατσαβάκης

Τα κακά της μοίρας του μετράει ο Πανιώνιος, αφού χτες δεν έχασε μόνο βαθμούς στη Ριζούπολη αλλά «έχασε» και τον Μάκη Κατσαβάκη. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή, αφού θεώρησε πως με τις παραλείψεις του έβλαπτε την ομάδα. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Απόλλωνας αν και βρίσκεται με τα... δύο πόδια στη Β΄ Εθνική, πάλεψε και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με δύσκολη προβολή του Λαμπριάκου στο 8΄ πιάνοντας στον ύπνο την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μετά το γκολ ήταν η σειρά του Πανιωνίου να περάσει στην αντεπίθεση και να προσπαθήσει να ισοφαρίσει. Αυτό όμως δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς οι Απολλωνιστές είχαν στηθεί σωστά στο γήπεδο και ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

Το ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στο β΄ ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήθελε να βάλει γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν αυτή που το πέτυχε. Στο 54΄ ο Λαμπριάκος ήταν αυτός που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πουρλιοτόπουλου κάνοντας το 2-0.

Αυτό που κατάφερε να κάνει ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει σε 2-1 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαπουντζή στο 77΄.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τεοντόροφ, Μπελάιτς, Νικολαΐδης, Λάιος, Σπ. Χατζής, Γαντζούδης, Πέτκοβιτς, Λαμπριάκος, Σκαρμούτσος, Βουρεξάκης, Σφακιανάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Σακελλαρίδης, Κλάεβιτς, Κιντζ, Γόγολος (32΄ Κόντης), Χασιώτης, Σαπουντζής, Κριτσμάρεβιτς, Κρίστιανσεν, Αλβες, Ριμπέιρο.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1
Νίκη σωτηρίας

Το φιλί της ζωής χάρισε ο Γιοβάνοβιτς στην Παναχαϊκή που σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της πήρε την πολύτιμη νίκη που επιζητούσε επί των Τρικάλων με 0-1, από δική του καρφωτή κεφαλιά στο 82'. Το άγχος ήταν ο πρωταγωνιστής στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων, αφού και οι δύο αντίπαλοι ήξεραν πως ενόψει των υπολειπόμενων 7 αγωνιστικών δεν υπήρχαν περιθώρια στραβοπατημάτων. Μάλιστα, ίσως για την ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς η χτεσινή ήττα να ήταν και η χαριστική βολή, αφού μόνο με ένα θαύμα θα κατορθώσει να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Για τους Πατρινούς τα πράγματα είναι καλύτερα αφού... ξεκόλλησαν την 12η θέση της βαθμολογίας.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κοτταράς, Ευθ. Αγγελόπουλος, Λαγούιας, Πρεκατές, Αχ. Αγγελόπουλος, Τσούκας, Καπρίλε, Μπουγάς, Νταλίπι, Γιαχάια, Σ. Γιοβάνοβιτς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλτιμάς, Κοπερτίνο, Γιαννόπουλος, Λιγνός, Γκίτσης (46' Νατροσβίλι), Κωστής, Ταξιάρχης, Ναβάρο, Επαλέ, Ντ. Γιοβάνοβιτς, Σολάκης.

Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Χαμογέλασε μόνο η Ναύπακτος

Η ήττα του Ακράτητου από την Κοζάνη εκτός έδρας ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της 28ης αγωνιστικής στη Γ` Εθνική. Βέβαια, η ήττα ήταν ανώδυνη για την ομάδα των Ανω Λιοσίων, αφού ήδη έχει εξασφαλίσει μια σημαντική διαφορά από τον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έχασαν πάντως την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από τον δεύτερο Ακράτητο, αφού και αυτή γνώρισαν την ήττα από τον Εθνικό Κατερίνης. Στην τρίτη θέση πέρασε η Μαρκό, που επικράτησε άνετα το Αγερσανί με 4-0. Ο πρωτοπόρος Ναυπακτιακός πέρασε νικηφόρα και από το Κερατσίνι, αφού επικράτησε της τοπικής ομάδα με 2-1. Βαθμολογική ανάσα πήρε η Νίκη Βόλου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού με 3-0. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Μαρκό - Αγερσανί 4-0, Δόξα Βύρωνα - Μηχανιώνα 0-0, Νεάπολη - Χαλκηδόνα 1-1, Απόλλων Κρύας Βρύσης - Λεωνίδιο 2-1, Κοζάνη - Ακράτητος 1-0, ΑΟ Καρδίτσας - Θεσπρωτός 1-2, Νίκη Βόλου - Εδεσσαϊκός 3-0, Κερατσίνι - Ναυπακτιακός Αστέρας 1-2, Λύκοι - Κιλκισιακός 2-2, Εθνικός Κατερίνης - Ατρόμητος 1-0. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ναύπακτος 67, Ακράτητος 63, Μαρκό 49, Ατρόμητος 48 κτλ.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Πρόβλημα με Γεωργάτο

Παρά τον τραυματισμό του Γεωργάτου ο Δανιήλ αρχικά τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το φιλικό παιχνίδι με το ΕΪΡΕ στο Δουβλίνο (26/4). Πάντως η τελική απόφαση θα παρθεί ύστερα από νέα τηλεφωνική επαφή των δύο. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας κάλεσε ακόμα τους ξενιτεμένους Νταμπίζα, Κωνσταντινίδη, Τσάρτα. Από την πλευρά τους οι Βορειοϊρλανδοί θα υποδεχτούν τη «γαλανόλευκη» μ' όλα τα «αστέρια» τους. Ο τεχνικός τους, Μικ Μακ Κάρθι, επέλεξε τους: Κέλι, Γκίβεν, Κίελι (τερματοφύλακες), Γκάρι Κέλι, Καρ, Στόντον, Κάνινγχαμ, Χαρτ, Μπριν, Ντιούν (αμυντικοί), Κένεντι, Κιν, Κινσέλα, Μακ Φάιλ, Μακ Ατίρ, Κιλμπέιν, Νταφ, Φίναν (μέσοι), Κουίν, Κιν, Κόνολι, Ντελάπ (επιθετικοί).

Για το αντίστοιχο φιλικό σ' επίπεδο Ελπίδων (25/4) ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γιάννης Κόλλιας, κάλεσε τους Κοτσόλη, Αναστασόπουλο, Σεϊταρίδη, Γήττα, Λουμπούτη, Χαριστέα, Κουλουχέρη, Πήλιουρα, Καζαντζή, Κυριαζή, Ταβλαρίδη, Μπερνεάνου, Πατσατζόγλου, Ταραλίδη, Βενέτη, Βακουφτσή, Τραγιάννη, Σαλπιγγίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ο Γιώργος Κασναφέρης του Συνδέσμου Αθήνας κληρώθηκε να διαιτητεύσει τον επαναληπτικό ημιτελικό μεταξύ Πανιωνίου - ΑΕΚ. Το έτερο παιχνίδι Ιωνικού - Καλαμάτας θα σφυρίξει ο Δημήτρης Καλύβας από τον Σύνδεσμο Βοιωτίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 71-17 71

2. Παναθηναϊκός 71-18 70

3. ΟΦΗ 45-33 51

4. ΑΕΚ 50-34 47

5. Πανιώνιος 42-46 40

6. Ηρακλής 46-45 40

7. Αρης 39-34 40

8. ΠΑΟΚ 45-33 39

9. Ξάνθη 30-33 38

10. Ιωνικός 34-36 37

11. Πανηλειακός 33-38 31

12. Παναχαϊκή 28-36 30

13. Καλαμάτα 28-47 29

14. Καβάλα 29-47 29

15. Εθν. Αστέρας 23-41 28

16. Προοδευτική 20-40 19

17. Τρίκαλα 24-55 18

18. Απόλλων 18-41 18



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ