ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Α' ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου (Καρδίτσης 2). Θα μιλήσει ο Δ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «DULAC» στις 7 μ.μ. με ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ορφέας». Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους) από την αχτίδα Δημόσιας Διοίκησης. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Βίλα Στέλλα» στο Ν. Ηράκλειο. Θα μιλήσει η Ελ. Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την κομματική οργάνωση Κέντρου Αιγάλεω, στα γραφεία συνταξιούχων ΤΕΒΕ (πλατεία Ειρήνης). Θα μιλήσει ο Γ. Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Θα μιλήσει ο Σ. Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Κ. Πεδιάδος της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις Αρχάνες, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στις 6.30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Σέκλιζα της Καρδίτσας, με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ματαράγκα Καρδίτσας, με ομιλητή τον Γ. Πατάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. από την ΚΟΒ Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, στο καφενείο Μπλίκα. Θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Νίκος Μωραΐτης.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Συνδικάτο Οικοδόμων στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

φωτο χαρτί

Στις 2 Μάρτη 2008 ώρα 9 πμ γίνεται το χρονιάτικο μνημόσυνο του Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ

ΗΛΙΑ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ

στη γενέτειρά του στο Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας.

Στη μνήμη του για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ προσφέρουμε 150 ευρώ.

Η οικογένειά του

Προσφορά

Παλαιοί φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά, έστειλαν, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, τη μηνιάτικη δόση τους από 250 δολάρια Καναδά.

Αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και το ΝΣ Αχαΐας της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση - συλλαλητήριο αύριο, Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην πλ. Πίνδου.

-- Πικετοφορία στη Δημοτική Αγορά της πόλης διοργανώνει αύριο, Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Πικετοφορία διοργανώνουν η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ και το ΝΣ Τρικάλων της ΚΝΕ αύριο, Δευτέρα 25 Φλεβάρη, με εκκίνηση, στις 7 μ.μ., από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

-- Πικετοφορία διοργανώνουν η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ και το ΝΣ Χανίων της ΚΝΕ την Τρίτη 26 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

-- Πικετοφορία ενάντια στις νέες επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια οργανώνουν οι Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Ν. Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Τρίτη 26 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στο Μεϊντάνι Ηρακλείου Κρήτης.

-- Πικετοφορία για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια διοργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ την Τρίτη 7 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς.

-- Πικετοφορία για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια διοργανώνει η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ την Τρίτη 26 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ. στο Θεοφάνειο.

Εκδηλώσεις αντιστασιακών για την ΕΠΟΝ

Σήμερα, τιμώντας την 65η επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ, αντιστασιακές οργανώσεις διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις:

-- Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), τις ώρες 5-9 μ.μ., διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση -«ΕΠΟΝίτικη βραδιά» με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

-- Η ΠΕΑΕΑ Αργυρούπολης και ο Σύλλογος Απογόνων και φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ πραγματοποιούν τη χρονιάτικη συνεστίασή τους, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Θεοχάρης» (Δωδεκανήσου 35, πίσω από το Δημαρχείο Αργυρούπολης).

-- Συνεστίαση για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ και τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ διοργανώνουν τα ΔΣ των Παραρτημάτων Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ, της ΠΕΕΠΠ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα «Μάνθος», ώρα 1 το μεσημέρι.

-- Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), ώρα 12 το μεσημέρι, στο κέντρο «ΑΣΤΡΑ» του Δήμου Βύρωνα, διοργανώνει συνεστίαση (Λεωφορείο Ν. 732 και τρόλεϊ Ν. 11, στάση τέρμα).

-- Η ΠΕΑΕΑ Νέας Ιωνίας διοργανώνει συνεστίαση, ώρα 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Το Αϊβαλί» (Βαϊνδηρίου 15 και Παραδείσου στη Ν. Ιωνία).

-- Τα Παραρτήματα Αγωνιστών, Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ώρα 10.30 π.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας.

Τέλος, αύριο Δευτέρα 25/2, ώρα 6 μ.μ. στο θέατρο «ΑΛΦΑ» (Πατησίων και Στουρνάρα), το ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στην ΕΠΟΝ, με τη Μεικτή Χορωδία και Μαντολινάτα του Συλλόγου Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλλονιάς, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Ρόκκου (ελεύθερη είσοδος).

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Αύριο Δευτέρα η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.

-- Αύριο Δευτέρα στις 8 μ.μ. στην Κυπαρισσία, πλατεία της Ανω Πόλης, ταβέρνα «ΑΡΚΑΔΙΑ» θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος. Την ίδια μέρα θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στο χωριό Αετός του ομώνυμου δήμου, στις 6.30 μ.μ., που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μη ένταξή του στις πυρόπληκτες περιοχές.

-- Αύριο Δευτέρα περιοδεία του Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή του ΚΚΕ, στην Καρδίτσα. Στις 7 π.μ., επίσκεψη στα έργα Αχελώου στην Δρακότρυπα και συζήτηση με τους εργαζόμενους, στις 8 π.μ. στο Ταχυδρομείο και στις 9:30 π.μ. στον ΟΑΕΔ. Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για τη λειψυδρία και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 26/2, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» των Τρικάλων, θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας με θέμα την κατάσταση στο εργατικό κίνημα, την πάλη των ταξικών δυνάμεων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την πρόταση αγώνα του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.

ΚΝΕ
Εκδήλωση στην Καισαριανή

Την παράσταση «Μυστήριο Μπουφ», το θεατρικό έργο του Β. Μαγιακόφσκι, παρουσιάζει σήμερα η Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ στην Καισαριανή, στο δημαρχείο, στις 8.30 το βράδυ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κομμουνιστής επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής Παναγιώτης Μακρής.

  • Σήμερα Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, οι μαθητικές Οργανώσεις Κοζάνης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ