Κυριακή 24 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών για την ΕΠΟΝ

Σήμερα, τιμώντας την 65η επέτειο της ίδρυσης της ΕΠΟΝ, αντιστασιακές οργανώσεις διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις:

-- Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ), τις ώρες 5-9 μ.μ., διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση -«ΕΠΟΝίτικη βραδιά» με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

-- Η ΠΕΑΕΑ Αργυρούπολης και ο Σύλλογος Απογόνων και φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ πραγματοποιούν τη χρονιάτικη συνεστίασή τους, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Θεοχάρης» (Δωδεκανήσου 35, πίσω από το Δημαρχείο Αργυρούπολης).

-- Συνεστίαση για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ και τα 65 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ διοργανώνουν τα ΔΣ των Παραρτημάτων Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ, της ΠΕΕΠΠ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα «Μάνθος», ώρα 1 το μεσημέρι.

-- Η Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), ώρα 12 το μεσημέρι, στο κέντρο «ΑΣΤΡΑ» του Δήμου Βύρωνα, διοργανώνει συνεστίαση (Λεωφορείο Ν. 732 και τρόλεϊ Ν. 11, στάση τέρμα).

-- Η ΠΕΑΕΑ Νέας Ιωνίας διοργανώνει συνεστίαση, ώρα 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Το Αϊβαλί» (Βαϊνδηρίου 15 και Παραδείσου στη Ν. Ιωνία).

-- Τα Παραρτήματα Αγωνιστών, Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ώρα 10.30 π.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας.

Τέλος, αύριο Δευτέρα 25/2, ώρα 6 μ.μ. στο θέατρο «ΑΛΦΑ» (Πατησίων και Στουρνάρα), το ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στην ΕΠΟΝ, με τη Μεικτή Χορωδία και Μαντολινάτα του Συλλόγου Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλλονιάς, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Ρόκκου (ελεύθερη είσοδος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ