Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΙΔΡΥΜΑ «ΜΗΤΕΡΑ»
Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα και να μην απολυθούν οι επικουρικοί

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοί του, διεκδικώντας: Καταβολή δεδουλευμένων, καμία απόλυση, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών, των συμβασιούχων και των εργολαβικών κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι σημαντικό μέρος των επικουρικών είναι απλήρωτοι από τον Ιούλη, ενώ και οι 80 επικουρικοί που εργάζονται στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αττικής απειλούνται με απόλυση τους επόμενους μήνες.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, μετά από κάλεσμα της «Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζομένων», εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του Κέντρου, οι Λαϊκές Επιτροπές Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ο Σύλλογος Γυναικών Ιλίου (μέλος της ΟΓΕ), τα Σωματεία Συνταξιούχων Ιλίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης μίλησε η Σοφία Ανδρακίδη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, η οποία αναφερόμενη στην πείρα από την προσπάθεια εξαπάτησης περί «μοριοδότησης» για τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, κάλεσε τους επικουρικούς και συμβασιούχους να μην εξαπατηθούν με ανάλογες προτάσεις.

  • Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 24/9 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο «Μητέρα» και τις «Παιδουπόλεις». Στη συνεδρίαση θα καλέσει και τα υπόλοιπα σωματεία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να συντονίσουν την προετοιμασία της κινητοποίησης στο υπουργείο Εργασίας, την Πέμπτη 27/9 στις 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο στάσης εργασίας εκείνη τη μέρα (11 π.μ. - 2 μ.μ.).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ