Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ
Κινηματογραφικό μουσικό ταξίδι...

Με μια πολύ όμορφη συναυλία, με γνωστά και άγνωστα έργα του κινηματογραφικού ρεπερτορίου, παιγμένα και ενορχηστρωμένα για μικρό σχήμα από μέλη και φίλους της ΚΝΕ, άνοιξε η αυλαία στο Στέκι Πολιτισμού το απόγευμα της Παρασκευής. Υπέροχες μελωδίες των Prokofiev, Shostakovich, Moriconne, Zimmer, Θεοδωράκη κ.ά., που «έντυσαν» μουσικά ταινίες σταθμούς, «ταξίδεψαν» όσους βρέθηκαν στο θεατράκι του Στεκιού.

Για τη συναυλία μάς μίλησε ο Δ. Ανδρονιάδης, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ: «Αρχικά, να πούμε συγχαρητήρια σε όλους τους μουσικούς και στον μαέστρο τους, που έπαιξαν σήμερα αυτές τις ωραίες μελωδίες. Τέτοιες πρωτοβουλίες χρειάζεται να συνεχιστούν και στο μέλλον, και όχι μόνο στο χώρο του Φεστιβάλ. Να ξανασυναντηθούμε και με άλλα κομμάτια του κλασικού ρεπερτορίου της μουσικής και εδώ, αλλά και στο χώρο του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ».

Παίξανε οι μουσικοί: Βιολί: Κώστας Πανάς, Παύλος Παπαναστασάτος, Βιόλα: Παύλος Χαρμπαλής, Κοντραμπάσο: Κώστας Σταυρόπουλος, Τρομπέτα: Αλέξανδρος Μπγιάγκης, Τρομπόνι: Μιχάλης Δρεπανός, Φλάουτο: Μάρθα Γκόλια, Αλεξάνδρα Παππά, Πιάνο: Γιώργος Σταυρινός, Κρουστά: Δημήτρης Ζήσης, Μουσική Διεύθυνση: Κώστας Σπηλιώτης, Μεταγραφές - Ενορχηστρώσεις: Χρήστος Γκόντζος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ