Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Απέκλεισε νέα υποψηφιότητά του

Απέκλεισε κατηγορηματικά ο Δ. Αβραμόπουλος την περίπτωση να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας σε περίπτωση που ο δήμος γίνει μητροπολιτικός, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες στην Πάτρα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα όσα λέγονται επ' αυτού «παραφιλολογία άνευ σημασίας».

Οπως είπε, «σε καμία περίπτωση - κι αυτό το έχω πει κατ' επανάληψη από το 1998 και μετά - δεν πρόκειται εγώ προσωπικά (;) να είμαι υποψήφιος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Αθήνα (...). Σε ό,τι αφορά τη δική μου πορεία, με την ολοκλήρωση της δημοτικής μου θητείας, μένοντας συνεπής στα όσα είχα ανακοινώσει, κλείνω αυτή την περίοδο και παραδίδω στον επόμενο δήμαρχο, όποιος είναι αυτός».

Και με την ευκαιρία δεν παρέλειψε να ευλογήσει και τα γένια του, λέγοντας πως ο νέος δήμαρχος «θα βρει ένα νοικοκυρεμένο δήμο, με καλά τα οικονομικά του και με ένα έργο αναγνωρισμένο από τους πολίτες της Αθήνας»! Και συνεχίζοντας σε ερώτηση για το ποια στάση θα τηρήσει το ΚΕΠ στις δημοτικές εκλογές, ανέφερε πως μετά τις 24 Νοέμβρη, οπότε και υπογράφεται η ιδρυτική πράξη του ΚΕΠ, γεγονός που με αμετροέπεια χαρακτήρισε «ιστορικής σημασίας», τα όργανα του κινήματος θα καθορίσουν τη στάση ενόψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ