Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Χωρίς νικητή το ντέρμπι

Ισόπαλους 1-1 βρήκε ΠΑΟΚ και Αρη ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας μετά από 4,5 χρόνια, ο οποίος διεξήχθη χτες στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου. Ουσιαστικά το αποτέλεσμα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σε κανέναν από τους δύο, που θεωρούνται τα απόλυτα φαβορί για τις θέσεις πρόκρισης από τον 4ο όμιλο, έναντι του Αήττητου Σπάτων και του Εργοτέλη. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη κυρίως για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας, ενόψει και της προσεχούς αναμέτρησής τους για το πρωτάθλημα, την 7η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Πέλκα στο 25', το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Γιουνές. Ο Αρης ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γκαρσία. Στο β' μέρος η αποβολή του Κίτσιου στο 54' από πλευράς γηπεδούχων έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάρουν σταδιακά περισσότερες πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας την αριθμητική τους υπεροχή, χωρίς όμως να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, όπως και ο ΠΑΟΚ που το αναζήτησε στις αντεπιθέσεις. Να σημειωθεί ότι πριν τον αγώνα έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων έξω από το γήπεδο.

Με το ίδιο σκορ, 1-1, έληξε και ο άλλος αγώνας του 4ου ομίλου, μεταξύ Αήττητου και Εργοτέλη στα Σπάτα. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 42' με τον Καπνίδη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γροντή στο 80'.

Για τον 6ο όμιλο, στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας μεταξύ ομάδων της Super League, Ξάνθη και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0 στα Πηγάδια, σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστής ήταν ...ο δυνατός αέρας. Στο άλλο ματς, η Κέρκυρα πήρε «κεφάλι» στη βαθμολογία μετά τη νίκη της στον Βόλο επί της Νίκης με 1-0, χάρη σε γκολ του Κρητικού στο 20'.

Το σημερινό πρόγραμμα

Με τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της 1ης αγωνιστικής. Θυμίζουμε ότι έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις ΑΕΚ - Λαμία (2ος όμιλος), Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (3ος όμιλος) και Πανιώνιος - ΑΕΛ (8ος όμιλος), αφού δεν βρέθηκε λύση μεταξύ Super League και ΕΠΟ για το πρόγραμμα.

Τα σημερινά παιχνίδια: 16.30 Αρης Αβάτου - Παναχαϊκή (Cosmote Sport 2 HD), Ηρόδοτος - Απόλλων Πόντου (Cosmote Sport 3 HD), Θύελλα Καμαρίου - Ηρακλής (Cosmote Sport 1 HD). 21.30 Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (Cosmote Sport 1 HD).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ