Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πλούσιο πρόγραμμα κινητοποιήσεων

Με βάση και την πρόσφατη σύσκεψη σωματείων, Επιτροπών Αγώνα και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, όπως και τις Γενικές Συνελεύσεις που ακολούθησαν, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται τα εξής:

-- Με αιχμή τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την Τρίτη 2/10 στις 3 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΟΑΕΔ στον Αλιμο, με αίτημα να μην απολυθεί κανείς από τους συμβασιούχους του Οργανισμού. Εχει οριστεί προσυγκέντρωση στο σταθμό «Αλιμος» του μετρό.

-- Την Τετάρτη 3/10, στο πλαίσιο της συνολικότερης κινητοποίησης των εργαζομένων στο Δημόσιο, θα πραγματοποιηθούν στάση εργασίας (11 π.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας) και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, διεκδικώντας τη διεύρυνση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και την ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ.

-- Κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) την Παρασκευή 5/10, με αιχμή τον αγώνα για τα αναδρομικά και την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα πριν από όλες τις περικοπές. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα γίνουν στάση εργασίας (9 π.μ. - 3 μ.μ.) για την Αττική και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια, συγκέντρωση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και πορεία και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

-- Κινητοποίηση των υγειονομικών στο υπουργείο Υγείας, στις 10 Οκτώβρη.

-- Συμμετοχή στη συναυλία που διοργανώνουν τα σωματεία των ψυχιατρικών νοσοκομείων, στα τέλη Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ