Τρίτη 16 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ
Δοκιμασία στη Γερμανία

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε και το πρώτο του «διπλό» στη διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν στο Μόναχο (21.30 Νοvasports 1) για τη 2η αγωνιστική.

Κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά, οι «πράσινοι» ανοίγουν τις υποχρεώσεις στην πρώτη βδομάδα διπλών αγωνιστικών της διοργάνωσης, αφού ακολουθεί και ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με την επίσης πρωτοεμφανιζόμενη Γκραν Κανάρια. Αρχίζοντας από σήμερα, η ελληνική ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει το ρόλο της ως φαβορί των αναμετρήσεων απέναντι στις δύο «πρωτάρες» στο θεσμό. Η Μπάγερν προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από την Εφές (90-71), έδειξε όμως να ανακάμπτει στο πρωτάθλημα (87-61 την Μπραουνσβάικ).

Παρά την ήττα της Μπάγερν στην πρεμιέρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, τη χαρακτήρισε δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα, με αξιόλογους και έμπειρους παίκτες. Εκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην προσοχή που πρέπει να δοθεί στους Γιόβιτς και Κόπονεν, οι οποίοι αποτελούν το «βαρύ πυροβολικό» της γερμανικής ομάδας στην περιφέρεια, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν έτοιμοι για τις προκλήσεις της πρώτης εκτός έδρας αναμέτρησης της σεζόν.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού εντάχθηκε ο Γιώργος Παππαγιάννης, αντικαθιστώντας τον Ιαν Βουγιούκα, που έμεινε εκτός για προσωπικούς λόγους.

  • Αλλοι αποψινοί αγώνες: Νταρουσάφακα - Μπούντουσνοστ (20.15 - Nοvasports 5), Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20.15 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ