Σάββατο 20 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 21 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, συνεπούς αγωνιστή και μέλους του Κόμματος, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Θέρμης της ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, 500 ευρώ ως τρίτη δόση για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η γυναίκα του Μαρία

Τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος και Τατιάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μάνας ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 10 χρόνια, στις 18/10/2008, αντί μνημοσύνου, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λουδία της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Δουλγερίδης Γεώργιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

Η σύντροφός του Ζαφειρία

***

ΦΩΤΟ

Στις 11/9/2018 «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα μου ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ σε ηλικία 83 ετών. Χαρισματικός και ευφυής άνθρωπος, με χιούμορ και καπατσοσύνη, διακρινόταν για την τεράστια προσφορά της στους άλλους, όχι μόνο προς τα παιδιά και τα εγγόνια της αλλά προς όλους. Πολλοί ζητούσαν τη συμβουλή της και την παρέα της.

Μικρό κορίτσι μπολιάστηκε από τη δράση και τα οράματα του ΕΑΜ, μέσα από τις διηγήσεις του πατέρα της που ήταν ταχυδρόμος. Μετά τον Εμφύλιο, από φόβο, λούφαξε τότε όλη η οικογένεια και η ίδια δεν δήλωσε ποτέ ότι ήταν αριστερή.

Σε περίοδο Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος της ζήτησα μια μικρή οικονομική ενίσχυση και, επειδή η σύνταξή της ήταν πενιχρή, μου έδωσε τη βέρα της, που φυσικά δεν πήρα.

Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από σοβαρές ασθένειες, που την καθήλωσαν στο σπίτι με οξυγόνο. Παρ' όλα αυτά, στις δύσκολες για το ΚΚΕ εκλογές του Γενάρη του 2015, μου ζήτησε με πείσμα να πάει να ψηφίσει, γιατί θεωρούσε χρέος της να ενισχύσει το Κόμμα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ναπολέων Σουκατζίδης
Ναπολέων Σουκατζίδης
Στις επόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη, είχε επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η υγεία της και μου ζήτησε, αν γίνεται, να έλθει από το εκλογικό της τμήμα ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο σπίτι για να ψηφίσει. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να της γίνει το χατίρι.

Θα θυμάμαι πάντα όταν ήταν στην Εντατική και μας αποχαιρετούσε από απόσταση με χαμόγελο, χωρίς κανένα δάκρυ.

Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ, που ήταν στην καρδιά της, μέσω του Τομέα Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, το ποσό των 200 ευρώ.

Υπήρξε μια αγωνίστρια της ζωής! Μαμά, καλό ταξίδι!

Ντίνα Καραπάνου

  • Στη μνήμη της ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ η Σοφία Παπαδοπούλου προσφέρει στην ΚΝΕ 50 ευρώ.
  • Στη μνήμη της ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ο Δημήτρης Χριστοδούλου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν ήδη 2 χρόνια από τις 20 Οκτώβρη 2016 που «έφυγε» από κοντά μας, στα 57 της χρόνια, η συντρόφισσα, σύζυγος και μητέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ - ΤΣΑΤΗΡΑ. Είχε πολλά ακόμη να προσφέρει μέσα από τους κοινωνικούς, συνδικαλιστικούς και πολιτικούς αγώνες όπου πάντα ήταν παρούσα.

Πέρασαν 2 χρόνια και όμως για εμάς στην οικογένειά σου ο πόνος παραμένει ο ίδιος όπως ήταν από την πρώτη μέρα που σε χάσαμε. Στη μνήμη σου προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης, ως μια μικρή ενίσχυση στο Κόμμα μας που αγαπούσες τόσο πολύ.

Κώστας Κυριακίδης, Φάνης Κυριακίδης, Λέιλα Κυριακίδου - Μουσαλλάμ

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Οκτώβρη κλείνει ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, το αγαπημένο μας παιδί. Μας λείπει πάρα πολύ και δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τα 100 χρόνια του που παλεύει να καλυτερέψουμε τη ζωή μας.

Λουκάς και Τρυγώνα Σίννη, από το Καπαρέλλι Θήβας

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή πατέρα τους ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, μαραθωνοδρόμου και συνοδοιπόρου του Γρηγόρη Λαμπράκη, και της μητέρας τους ΝΑΖΛΟΥ, τα παιδιά τους, μετανάστες στη Γερμανία, Γιάννης, Βασιλική και Ελένη προσφέρουν στην ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΥΤΣΕΤΑΡΗ από το Κάτω Νευροκόπι και ΤΑΚΗ ΣΙΤΑΡΙΔΗ από την Αργυρούπολη Δράμας, που πάλεψαν για τα δίκια του λαού, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, με μεγάλη προσφορά στο Κόμμα και στο εργατικό κίνημα ολόκληρης της περιοχής, που κατάφεραν να συνδέσουν το όνομά τους με τα ιδανικά του Κόμματός μας και «έφυγαν» πια από κοντά μας, οι συγγενείς και φίλοι τους προσφέρουν 255 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Δράμας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ, που αποχαιρετήσαμε πρόσφατα, μέλη της ΚΟΒ Μεταξουργείου - Αγ. Παύλου και φίλοι του Κόμματος προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύντροφος Δανιήλ ήταν ένας από την ηρωική γενιά του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ και της πολιτικής προσφυγιάς. Καταγόταν από την Πεζούλα Αγράφων. Μπήκε από μικρός στο κίνημα στην περίοδο της δικτατορίας του Μεταξά. Στην Κατοχή υπήρξε πρόεδρος της ΕΠΟΝ στο χωριό του. Το 1943 περνάει στον ΕΛΑΣ και γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Το 1946 κατατάσσεται στον ΔΣΕ, στον οποίο έφτασε μέχρι το βαθμό του υπολοχαγού. Εντάχθηκε στη διμοιρία των ανιχνευτών της 103ης Ταξιαρχίας, με σκοπό τη σύλληψη αντιπάλου, κυρίως αξιωματικού, ζωντανού, για πληροφορίες από τον εχθρό. Αποδείχθηκε άριστος σε αυτό.

Μετά την υποχώρηση ξεκίνησε το ταξίδι της πολιτικής προσφυγιάς. Εφτασε στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Στη σοσιαλιστική χώρα σπούδασε οικονομικά και έγινε οικονομικός διευθυντής σε εργοστάσιο. Το 1976 ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Συμμετείχε στη 12η Ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 5 - 15 Φλεβάρη 1968 στη Βουδαπέστη ως προσκαλεσμένος, στηρίζοντας την Απόφασή της.

ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΡΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Στο Κόμμα έφτασαν πριν από τρία χρόνια, μετά από το κάλεσμα της ΚΕ για συγκέντρωση υλικού που θα εμπλουτίσει το Αρχείο του Κόμματος, ντοκουμέντα που φύλαξε για 70 χρόνια και καταγράφουν στιγμές της ιστορίας του ίδιου και της δράσης των μαχητών του ΔΣΕ, ιδιαίτερα από άγνωστες ή λιγότερο φωτισμένες πλευρές της δράσης των ανιχνευτών του ΔΣΕ με σκοπό να πάρουν κρίσιμες πληροφορίες από τον αντίπαλο.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΑΘΗΝΑΣ ΔΑΛΜΑΡΑ και ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΕΝΑΤΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Κατερίνα, Αντώνης, Θεοδοσία Δαλμάρα

***

ΦΩΤΟ 2

Για τα 100 χρόνια του ηρωικού ΚΚΕ, του κόμματος της εργατικής τάξης και των ανθρώπων του μόχθου, προσφέρω 500 δολάρια Αυστραλίας, ως πρώτη δόση, στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και των συντρόφων του, στη μνήμη των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών την 1η Μάη 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ανάμεσά τους ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ (φωτ.) και ο γείτονάς μου και συναγωνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΝΔΑΝΙΔΗΣ από τα Προσφυγικά της Πάτρας.

Νίκος Σαραντόγλου

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΡΖΗ, από την Κάρπη Παιονίας Κιλκίς, ο γιος του Χρήστος και η νύφη του Ελευθερία από το Σίδνεϊ Αυστραλίας προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΝΕΡΗ και ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, που από νεαρή ηλικία αγωνίσθηκε με συνέπεια για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και της κοινωνικής δικαιοσύνης, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης, το ποσό των 100 ευρώ. ;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 3/11/2018 συμπληρώνονται 11 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΡΑΚΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, δικηγόρου Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε το 1923 στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1939 εκδιώχθηκε από το βουλγαρικό κράτος, ενόψει του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ηρθε στην Ελλάδα και εξορίστηκε από τον Μεταξά μαζί με την οικογένειά του στην Καλαμάτα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα ανέπτυξε αγωνιστική αντιστασιακή δράση ως μέλος της ΜΛΑ και της ΕΠΟΝ. Υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας Λαμπράκη και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη κατά Γκοτζαμάνη.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Πάνος και Νίκος προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες μέρες, την Πέμπτη 4/10/2018, «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1938. Εκεί γνώρισε το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα, πάνω στους ώμους των θείων του που ήταν δραστήρια μέλη του ΚΚΕ και του ΕΑΜ. Στην Κομοτηνή ήρθε το 1945. Φοίτησε στην Εμπορική Σχολή όπου αποφοίτησε αριστούχος. Γιος τσαγκάρη, πήρε το δρόμο της ξενιτιάς για τη Γερμανία το 1963.

Εκεί οργανώθηκε στο ΚΚΕ και υπήρξε δραστήριο μέλος του αντιφασιστικού και αντιναζιστικού κινήματος. Με την συντρόφισσα Σταυρούλα παντρεύτηκαν το 1973 και απέκτησαν τις κόρες τους Αθανασία και Κωνσταντίνα. Είχε εκλεγεί μαζί με την γυναίκα του Σταυρούλα στο ΔΣ του Σωματείου του εργοστασίου μετάλλου όπου εργάζονταν, καθώς και αντιπρόσωπος στο πανίσχυρο Συνδικάτο Μετάλλου, με δραστηριότητες σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας. Για τη δράση του ενάντια στη χούντα, το ελληνικό προξενείο του αφαίρεσε για ένα χρόνο το διαβατήριό του το 1973. Διετέλεσε γραμματέας του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Γερμανίας.

ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
Επέστρεψε το 1982 στην Κομοτηνή, όπου εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ των ΕΒΕ Κομοτηνής, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του επανασυνέστησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ροδόπης, του οποίου ενεργό μέλος υπήρξε μέχρι το θάνατό του. Καλός οικογενειάρχης, ευτύχησε να χαρεί και εγγόνια. Πάλευε για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό. Συνεπής και ακούραστος αγωνιστής, πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.

Στη μνήμη του σύντροφοι από το ΚΚΕ προσφέρουν στο Κόμμα 70 ευρώ μέσω της ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από δύο χρόνια, στις 17 Οκτώβρη 2016, «έφυγε» από τη ζωή ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΗΣ, από την Αετοκορυφή Ροδόπης, μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας. Σύντροφος που τίμησε με μεγάλη προσφορά, συνέπεια και αγωνιστικό ήθος το ΚΚΕ.

Υπήρξε πιστός στα ιδανικά του εργατικού και επαναστατικού κινήματος, αφοσιωμένος στο ΚΚΕ, στην πάλη για το σοσιαλισμό. Ξεχώριζε για τη σεμνότητα και την αντοχή του και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ανήκε σε κείνους που έμαθαν να μάχονται και να παραμένουν όρθιοι παρά τις αντιξοότητες, δεν λιποψύχησε ποτέ, δεν έκανε πίσω, δεν ταλαντεύτηκε στις πολλές δύσκολες καμπές που πέρασε το ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΡΝΕΡΗΣ
Δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος, για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από την εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Στη μνήμη του τα παιδιά του Ανθούλα και Αθανασία προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Ροδόπης, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑΤΑΛΑ, που «έφυγε» πριν από 7 χρόνια, και στη μνήμη του συντρόφου ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, που μας άφησε πρόσφατα, προσφέρω 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Χρύσα Λασκαρίδου

***

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΚΟΡΝΗΛΙΑΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οικογένεια Κ. Δημητριάδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Σεπτέμβρη 2018 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΟΣ. Γεννήθηκε το 1924 στην Περαχώρα Κορινθίας. Ολόκληρη η οικογένειά του είχε προσφορά στην Αντίσταση και στον ΔΣΕ. Υπέστησαν διώξεις και φυλακίσεις από το αστικό κράτος και δύο αδελφοί του έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ως μαχητές του ΔΣΕ.

Προσχώρησε στο κίνημα και τους αγώνες του λαού μας το 1942 ως μέλος της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ. Το 1944 γίνεται μέλος του ΚΚΕ, ιδιότητα που διατήρησε με κάθε κόστος για 74 ολόκληρα χρόνια, μέχρι την τελευταία του πνοή.

ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Συνέδεσε όλη του τη ζωή με το Κόμμα και το λαϊκό κίνημα, δεν κιότεψε ποτέ, δεν έκανε πίσω, δεν κουράστηκε.

Στη μνήμη του οι Φαρμάκη, Φιλάνδρα, Λαζάρου, Φαρμάκης Νίκος, Καρβούνη Κατερίνα, Βαρλά - Ζαρκάδα, Κατσιλιέρης Θοδωρής, Περώνης Αντώνης, Παπαδόπουλος Θ. και Αλεξίου Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 350 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΡΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗ, από τα Αθυρα Πέλλας, που πρόσφατα «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή, σύντροφοι και φίλοι από Αθυρα και Γιαννιτσά προσφέρουν ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Πέλλας και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, το ποσό των 200 ευρώ.

Ο σ. Ράδας Γιάννης υπήρξε για αρκετά χρόνια Γραμματέας στην Κομματική Οργάνωση Βάσης Αθύρων του ΚΚΕ.


ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΑΛΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΑΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑΣ ΔΑΝΙΗΛ
ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑΣ ΔΑΝΙΗΛ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΔΑΣ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΤΣΑΤΗΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΤΣΑΤΗΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΥΤΣΕΤΑΡΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΥΤΣΕΤΑΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ