Σάββατο 3 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ριχνόμαστε αποφασιστικά στη μάχη με το κουπόνι

Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής για την άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη

Και στην Αττική, όπως παντού, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα καθήκοντα της οργάνωσης της πάλης του λαού και της νεολαίας, για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη συσπείρωση δυνάμεων για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για την εργατική εξουσία.

Η σημασία της επιτυχίας της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης είναι ακόμα μεγαλύτερη, δεδομένου ότι συμπίπτει με τον γιορτασμό για την ίδρυση του ΚΚΕ και τα 100 χρόνια ηρωικής Ιστορίας και πρωτοπόρας δράσης, που θα κορυφωθεί με τη μεγάλη γιορτή - εκδήλωση στο ΣΕΦ, την Κυριακή 25 Νοέμβρη, που θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πολύτιμη πείρα και τα διδάγματα της 100χρονης Ιστορίας του ΚΚΕ είναι που μας εξοπλίζουν και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στον ίδιο δρόμο.

Σε όλη την πορεία του Κόμματός μας και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ο λαός στήριξε και στηρίζει από το υστέρημά του οικονομικά το ΚΚΕ.

Γι' αυτό απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους, στους αυτοαπασχολούμενους, στη νεολαία της Αττικής, να δυναμώσουν το στήριγμά τους, το Κόμμα μας. Να ενισχύσουν την προσπάθεια να έχουμε επαρκή μέσα διεξαγωγής του πολιτικού και μαζικού αγώνα στην Αττική, μπροστά και σε μια χρονιά που θα διεξαχθούν πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις: των Ευρωεκλογών, των Τοπικών και Περιφερειακών εκλογών, που θα γίνουν το Μάη του 2019, και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν μέχρι και τον επόμενο Οκτώβρη.

Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης θα μας επιτρέψει επίσης να εξοπλίσουμε και να αναβαθμίσουμε τα νέα γραφεία της ΚΟ Αττικής και της ΚΝΕ, που μεταφέρθηκαν σε μια εργατογειτονιά του κέντρου της Αθήνας (Αχαρνών 241 - Αγ. Νικόλαος).

Οπως σε κάθε μάχη, έτσι και στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, η ηθική επιβράβευση των πρωτοπόρων αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών, συμβολή στη διαπαιδαγώγηση των νεότερων και παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ανακοινώνει την οργάνωση της άμιλλας μεταξύ των ΤΟ της ΚΟ Αττικής στη βάση των συνδυασμένων κριτηρίων που έχει αποφασίσει η Γραμματεία της ΚΕ και καθορίζει τα παρακάτω βραβεία:

Για την 1η ΤΟ: Η σημαία του Κόμματος, πλακέτα και χρηστικά εργαλεία για την οργάνωση της δράσης της ΤΟ, όπως φωτοτυπικό ή ταχυεκτυπωτής, ή Η/Υ, ή μικροφωνική αξίας μέχρι 1.000 ευρώ.

Για τη 2η ΤΟ: Πλακέτα και αντίστοιχα χρηστικά εργαλεία αξίας 750 ευρώ.

Για την 3η ΤΟ: Πλακέτα και αντίστοιχα χρηστικά εργαλεία αξίας μέχρι 500 ευρώ.

Τέλος, για την Οικονομική Εξόρμηση, η ΚΟ Αττικής καλεί σε άμιλλα την ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, δεσμευόμενη ότι εμείς, στην απίθανη περίπτωση που βρεθούμε τελικά πίσω στην άμιλλα, θα φιλοξενήσουμε ομάδα 10 συντρόφων από την Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια της εκδρομής σε ιστορικό τόπο που θα οργανώσουμε για τα 50 πρωτοπόρα μέλη από την Αττική στην Οικονομική Εξόρμηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ