Τρίτη 13 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΑΤΕ
Παγκόσμια πρωτιά για την Χατζηλιάδου

Σε μια σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό καράτε έφθασε η Ελένη Χατζηλιάδου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Μαδρίτη. Στον τελικό των +68κ η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε με 3-0 στα σημεία την Γιαπωνέζα Αγιούμι Ουεκούσα κατακτώντας την πρωτιά. Μάλιστα η Χατζηλιάδου με τον τρόπο αυτό πήρε και μια άτυπη ρεβάνς από την συναθλήτρια της για την ήττα στον αντίστοιχο τελικό της προ διετίας διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι για την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα αυτό ήταν το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά τα αντίστοιχα της Αννας Κορακάκη στην σκοποβολή και του Λευτέρη Πετρούνια στην ενόργανη.

Συγχαρητήρια από ΚΚΕ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επιτυχία της Ελένης Χατζηλιάδου εξέδωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε αυτήν αναφέρονται: «Θερμά συγχαρητήρια στην Ελένη Χατζηλιάδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε της Μαδρίτης. Η μεγάλη αυτή διάκριση ήρθε μετά από συγκλονιστική μάχη και την ιδιαίτερα επιτυχημένη τακτική που ακολούθησε στον τελικό των +68 κιλών, επί της Αγιούμι Ουεκούσα, από την Ιαπωνία. Καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις.»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ